pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Optakt Brøndby- FC Helsingør

Optakt Brøndby- FC Helsingør

Jakobb

3 år siden

Kampen burde være en no-brainer: Alt andet end 3 point, er ikke godt nok. Spiller for spiller, hold, statistik - alt siger Brøndby sejr. Burde. Det vigtigste(udover 3 point) er, at kampen efter, møder vi FCM. Worst case, mht karantæner, ser uhyggeligt ud. Paulus(6 points), Röcker(4 points), Nørgaard, Tibbling, Mukhtar(uanset point) er ude ved gult kort. Hermannsson og Fisker er tilbage mod FCM. Udover dette, skal der røde kort til, for at holdet bliver påvirket af karantæner. Så på den ene side kan vi ikke tåle at smide point, samtidig gør vi det ufattelig svært for os selv, med gule kort. Derfor er der - for mig - spørgsmålstegn ved startopstillingen. De bagerste 5, kan der dog ikke være tvivl om. Rønnow, Jung, Röcker, Arajuuri, Larsson. Crone spillede sig dog bestemt ikke af. Giver et dumt hjørne væk, som desværre giver mål. Målet kan han dog ikke klandres for. Resten af kampen så jeg en stabil, fin Crone. Midtbanen er hvor jeg har spørgsmålstegn ved. Stærkest mulige, med Fisker i karantæne, er Nørgaard, Tibbling, Mukhtar, Halimi(hvis han er klar). Her kan karantænefare så komme i spil. Både Vigen, Mensah, evt. Blazek og Fremdrup (indhop) må være i spil til spilletid. Jeg tror dog max vi sparer én af Nør/Tibbling/Mukhtar. Så kan andre evt. udskiftes tidligt, når sejren er sikret. Angrebet forventer jeg bliver Pukki og Kamil.


Felix

3 år siden

Mener ærlig talt at Nør og Hany skal spares i start 11 grundet karantøne fare... Vigen bør kunne klare en starter på Nørs, Så Tibling og Halimi på midten og Mensah på Hany's. Evt gå over til flad 4-4-2 pg kør emed Pukki på kanten og Tibling og Vigen på midten og mensah på den anden kant.


Jakobb

3 år siden

Jeg tror max at vi sparer én af de 3. Af Nør, Tibbling og Hany, er Tibbling dog ham jeg helst vil være sikker på spiller i Herning. Omvendt er hans position, den vi har bedst erstatninger.. Umiddelbart har Nørgaard og Tibbling sidst fået advarsel imod FCK(6 kampe siden).. Hany har fået gult i 4 af de sidste 6(både mod Lyngby og AaB). Hvis vi følger den statistik, skal vi måske "nøjes med at spare Hany. Lade Halimi spille 10'er. Og så fx have Vigen, Nør og Tibbling bagved.


Andrej2

3 år siden

Ditto her. Tibbling også er den jeg helst vil være sikker spiller i Herning, også selv om hans indsats i Aalborg var relativt bleg ... for det ser ud til at Tibbling har en evne til at præstere i de store kampe. Kunne man ikke spare Nør OG Tibbling? Der er vel mindre chance for at Hany får kort, end de to nævnte. Vigen kunne således gå ind på Tibblings plads mod HIF.


Andrej2

3 år siden

Jeg reviderer lige meget eget synspunkt i foregående post: Jeg glemte, at Nør er så helvedes klog en spiller. Han vil jo frygtelig gerne spille i Herning og vil derfor gøre alt han kan for at undgå det gule ... dog, i kampens hede, kan alt jo desværre ske. Men måske ville jeg ikke være så bange for at lade ham spille mod Helsingør endda, en kamp, hvor vi må formodes at være meget i boldbesiddelse.


Jakobb

3 år siden

Umiddelbart burde Hany nemmest. kunne holde sig fra et gult kort. Omvendt er han inde i en stime med 4 i de sidste 6 - 2 i de sidste 2 kampe. Med Nør og Tibbling sparet, skulle det være Vigen(6'er) Halimi(8'er) Mensah(8'er), Mukhtar(10'er) ? Det lyder heller ikke helt utåleligt.


Jakobb

3 år siden

Jeg er sikker på at han vil være klog nok, til at undgå et dumt gult kort. Omvendt, som du siger, i kampens hede...


Sparkle1975

3 år siden

AZ sparer ikke spillere pga. karantænefare. Vi skal vinde hver kamp. Det hjælper ikke at vinde i Midtjylland hvis vi ikke har vundet over Helsingør først, så lige nu er Helsingør vigtigste kamp. Vi kan også godt slå Midtjylland selv uden 2-3 af vores profiler, for vi er et godt hold, og selv 10 mod 11 var vi på niveau med Aalborg. Spillerne tror på sig selv. Karantænerne kommer jo alligevel før eller siden, og hvem siger at OB-kampen er meget nemmere end Midtjylland?


Kewell

3 år siden

Vi kan dog, trods alt, lettere slå Helsingør hjemme, uden en 2-3 normale startere, end vi kan vinde i Herning uden 2-3 normale startere. Derfor bør det være et tema. Vi har dog relativt mange i karantænefare, og med Fisker og Hermansson ude, er det svært at spare meget på de positioner. Den bedste løsning som jeg ser det, er at spille med stærkeste start 11'er, og forhåbentligt kommer foran relativt tidligt i kampen, hvor de spillere der er i karantænefare derefter kan holde lidt igen i taklingerne. Men det er hele tiden en balancegang, for vi må selvsagt ikke smide et resultat mod Helsingør pga. karantænefaren.


Kapper

3 år siden

Det er også vigtigt at Både Halimi og Vigen kommer i kamp form. Derfor bør de bruges på bekostning af folk i fare for karantæner. Vi skal gerne have 3 point søndag, givet kampform til 2 eller 3 spillere, og sparet et par af de normale startere.


Sparkle1975

3 år siden

Ja, Helsingør er ikke så gode. Men så må vi afgøre kampen i 1. halvleg og så skifte 2 mand ud i pausen. Men vi skal være klar fra start, og vi ligger så tæt at målscoren også kan få betydning. Så stærkeste opstilling, tak.


Jakobb

3 år siden

Vi kan ikke spare i centerforsvaret i hvert fald. I så fald skal Joel i spil, og det forventer jeg absolut ikke(meget alternativt, Crone på back og Larsson centralt - det kan jeg dog ikke i min vildeste fantasi forestille mig) Hvis vi regner med, at alle er klar - minus Fisker. Så kan jeg godt forestille mig, at både Halimi og Vigen spiller, og så 2/3 af Nør, Hany og Tibbling. Det ser jeg heller ikke som en kæmpe svækkelse/rokade. Hvis vi så fører kontrollabelt ved pausen/60 minutter, kan Blazek og Mensah kontrollere den hjem. Blazek, Halimi, Vigen, Mensah er bestemt også en godkendt b-midtbane. Men vi skal stadig vinde. Uanset hvad det koster af karantæner.


Puma

3 år siden

En udskiftning af eksempelvis Halimi og Vigen med Fisker og Tibbling er jo næsten 1:1. Men er Halimi ikke muskelskadet, som mod Aalborg? Alle på Stadion søndag!


Jakobb

3 år siden

Halimi og Vigen på banen, for Fisker og Tib/Nør/Hany vil være en svækkelse, om end en mindre en af slagsen. Men jeg er ikke sikker på Halimis tilstand?Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind