Hvad er Blok64?

Blok64 er oprettet, da fremtiden for debatsiden Blok4.dk i øjeblikket er uklar. Dermed er Blok64 stiftet for at sikre at der fortsat findes en seriøs debatside for Brøndby IF, og at debatørerne på Blok4 kan nå at finde siden hvis Blok4 skulle lukke.

Siden er i øjeblikket i et meget tidligt stadie, og der vil derfor forekomme fejl og mangler. Blandt nuværende mangler kan nævnes at det ikke er muligt at søge på siden, visning af tidspunkter er i amerikansk format, ligesom både skakten og debatten kun findes i en meget skrabet udgave.

Funktioner der pt er under udvikling er: arkiv-funktion til skakten, mulighed for at uploade billeder på skakten, kampe, søgefunktionen og general tilpasning af designet på siden. Det skal dog nævnes at fejlrettelser har prioritet over nye features.Skal Blok64 konkurrere med Blok4?

Da Blok64 er oprettet for at sikre Blok4.dk-communitiet er det ikke meningen at siden fortsat skal køre såfremt Blok4 fortsætter. Dette sikrer at debatten holdes aktiv et enkelt sted fremfor potentielt at sprede aktive debatører over flere sider.

SimonP