pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Brøndby-Hobro

Brøndby-Hobro

Jakobb

3 år siden

Business as usual. Vi skal vinde, alt andet end 3 point er spild og dumt. Rønnow - Jung, Arajuuri, Röcker, Larsson - Vigen, Fisker, Tibbling, Mukhtar - Pukki, Kamil. Jeg satser på at vi stiller op som vi plejer, med Vigen som direkte erstatning for Nør. Da vi ikke har kampprogrammet for næste uge, håber jeg at Röcker, Hany og Tibbling holder sig i skindet med de gule kort. Jeg forventer naturligvis, at såfremt de alle 3 får karantæne, skal vi møde FCK/FCM på udebane i næste uge :-) Udover Quincy Antipas og Pål-Mål - og dødbolde selvfølgelig - ser jeg ikke de store opmærksomhedspunkter hos Hobro. Hobro kan ikke helt på samme måde, stille sig tilbage og vente. De kan stadig nå videre til mesterskabsslutspil, dette kræver dog en sejr, og pointtab til Horsens. Horsens møder på udebane Lyngby, en kamp jeg ikke ser som en sikker Horsens sejr, slet ikke fordi de fik 4 mand i karantæne efter vores kamp. De kan også gå videre med sejr, såfremt AGF vinder hjemme over AaB - det tror jeg dog ikke på, men alt er muligt.


Kapper

3 år siden

5-0. Nuf said?


Lars W

3 år siden

Jeg er tilfreds med en sejr. Fuldstændig ligegyldigt om det bliver med flot spil og mange mål.


Kalledrengen

3 år siden

Jeg er enig med forslaget til startopstillingen. Hobro er i den mærkværdige situation, at de skal overveje om det kan betale sig at gå efter den spinkle chance for top 6, fremfor at "lade sig tabe", så man måske kan droppe ned på de 2 "komfortable" 8. og 9. pladser, der nærmest sikre en ny sæson i Superligaen. 8.-9. pladserne kommer efter al sandsynlighed til at have omkring 12 point til 3. pladsen i deres nedrykningspulje, hvorimod 7. pladsen kun har 1-4 point (sandsynligvis) ned til 3. pladsen i deres nye pulje.


Aijo

3 år siden

Jeg glæder mig til at se, hvordan vi løser Nørs karantæne. Det der ville give mest mening (og som jeg også tror sker) er Vigen ned på den plads. Sidste sæson havde vi Austin som backup, i år har vi ikke en ligeså klar afløser. Blazek er vel for grøn at skifte ind, selvom det egentlig kunne være spændende at vurdere hans niveau. Jeg har set flere nævne Vigen som mulig afløser for Nørgaard, når han engang skifter, på DM-pladsen. De få indhop jeg har set med Vigen derinde har ikke været overbevisende, så jeg glæder mig til at se, om han kan modbevise mig i morgen. Jeg håber også, at Vigen finder et kontinuerligt højt niveau frem snart. Han har spillet fuld tid (eller tæt på) mod Helsingør og Horsens samt formentlig igen i morgen, så manglende kampform kan i hvert fald ikke være noget man kan gemme sig bag. Glæder mig til at se om Arajuuri var et engangstilfælde mod Horsens og Hermansson er tilbage i morgen. Jeg håber, at Arajuuri har taget pladsen, men jeg har en ide om, at det var fordi vi mødte fysiske Horsens mere end, at han har slået Hermansson af.


Sauron

3 år siden

3 point. Vi er droppet en smule i niveau og fået nogle uafgjorte som vi har været heldige med ikke har kostet i stillingen. Glæder mig til at se os uden Nør. Jeg synes det var pinligt i Horsens, hvor meget to afbud, på den plads vi er bedst garderet på, kunne påvirke niveauet. Det er sidste kamp inden landskamp så ingen grund til ikke at give 100%


JJOLSEN

3 år siden

Så forstår man godt at AZ ville have flere spillere til den midtbane. Trup sammensætning til den næste sæson,kunne være 3 målmænd, 8 forsvar, 8 midtbane, 4 angriber, 2 - 5 MC spillere. Gennem træning skulle alle kunne spille på samme niveau , med undtaget de yngste / mindst erfarne spillere. Dette kunne medføre en udvidelse af trænerstaben, af både den ene og anden slags, flere assistenter, flere fysioterapeuter og en eller to læger. Det ville nok kræve at slutte min i top 3 og kommer i gruppe spil i Europa. Sæson 18/19 kan blive den vigtigste for Klubben i mange år, undtaget 2013, tror det kan sammenlignes med den sæson hvor vil tabte til et polsk hold og ikke kom i CL. Personligt havde jeg det godt med at Klubben havde top 5 målsætning, er lidt nervøs for at vi har skudt os selv i foden, med den nye målsætning.


Jakobb

3 år siden

Alternativt har Zorniger snakket om at spille med 2 6'ere/flad midtbane. Men så har jeg svært ved at finde plads til Mukhtar, da jeg ikke ser ham som fløj.


Sparkle1975

3 år siden

På sigt vil Blazek vel være en mulighed som 6'er, og ingen siger vel at Lasse Vigen ikke kan lære at spille den position? Fisker er måske også en mulighed - jeg ved det ikke? Havde vi hentet Mikkel Rygaard, så tror jeg faktisk også at han kunne det. Rygaard er ikke super hurtig, men har et fantastisk blik for spillet, god teknik, hurtig i tankegang, og han kan tackle. Faktisk mange af de samme kompetencer som Nørgaard.Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind