pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Dansk hadeklub nr 1?

Dansk hadeklub nr 1?

Celius

8 måneder siden

Jeg ved godt jeg får lidt på hatten, men jeg er for nysgerig! Personligt har jeg intet der minder om had imod FCK. De er en rival klub bevares, som jeg absolut ikke har noget imod det går dårligt for. Men for mig er der bare klubber der er langt langt værre. 1. AGF. Rival klubben nr. 1. Gid deres røv må klø og deres arme være for korte. De er det tætteste på jeg kan komme på en hadeklub i Danmark. Der er så meget historie i klub og rival kampe at de absolut ligger 1 på min liste. 2. AaB. Arrogante og pisse irriterende bønder at høre på. Går det godt for dem, så er de verdensmestre, selv hvis det kun er 1 kamp og så ejer de intet der minder om selvindsigt.... 3. FC midtjylland. De forsøger at køre den Københavnske arrogance og er bare generelt irriterende! Først som Nr. 4 Finder jeg personligt FCK..... Hvad siger i andre? Hadeklubber?


Ebbes And

8 måneder siden

FCK. Er for ung til at hade AGF sådan rigtigt, tror jeg. Og så er alle mine venner klamme medløber-FCK-fans. Kan ikke udstå arrogancen hos hverken klubben eller fans. Mindes at nogle af deres fans dukkede op til en træning for en del år siden med et banner med teksten: “Sølv er ikke København værdigt” eller noget i den stil. Den har virkeligt siddet fast som lavpunktet af fankultur, for mig. Klamme spillere, klamme fans, klam organisation og klam kultur. Kan virkelig ikke lide dem. Har svært ved at udpege en klar to’er. Tror det er AaB, fordi jeg er begyndt at få lidt ondt af AGF de sidste par år. Så AGF som tre’er og Midtjylland som nummer fire. Der er ikke andre klubber jeg har så meget imod. Har ret ondt af OB og synes ACH er fede.


Sauron

8 måneder siden

AaB efter at jeg boede der i 3 år mens jeg studerede. Selvfølgelig var det mens AaB vandt et mesterskab og spillede Champions League og hvad havde vi ikke.


Mandriel/Oliver

8 måneder siden

pse. - Af alle mulige og umulige årsager. Herning - Har vældig hurtigt bevæget sig op som en sikker 2'er. Imponerende mangel på klasse de omgiver sig med. Der er ikke flere jeg "hader" - Det er da meget sjovt når GF møder modgang, men de skal helst ikke rykke ned - Jeg har for mange gode venner der kan lide dem og det er meget rart at der er superliga i nærheden.


Sparkle1975

8 måneder siden

1. ågf. Elsker når de rykker ned 2. ps&e. En plastikklub 3. Hård kamp om 3. pladsen. Må deles af Aalborg med deres mindreværdskomplekser samt nogen fc-klubber fordi de bare generelt er klamme.


Andrej2

8 måneder siden

1) Pse. Jeg har kun én hadeklub, og det er pse. Længere er den ikke. De må gerne rykke ned, og allerhelst forsvinde fra jordens overfalde. 2) FCM. FCM bryder jeg mig meget lidt om, MEGET lidt, men min afsky for dem er slet ikke i nærheden af hvad jeg føler for pse. Det nærmer sig dog, når Steinlein eller andre bliver for selvfede. 3) Jeg er ikke så vild med OB og AaB, men vil uden problemer kunne håbe det går dem godt i Europa, fx (så længe det ikke for alvor konflikter med Brøndby IFs interesser). Hvorimod pse altid skal tabe og altid skal slås ud. 4) Jeg er gammel nok til måske at burde hade AGF, men det gør jeg sådan set ikke. Jeg kan slet ikke mobilsere den anti-følelse for GF, som andre fans kan. Jeg håber dog selvfølglelig ikke at det går dem alt for godt, det er klart. Om de er i suppen eller ej, er jeg lidt ligeglad med, men jeg synes egentlig de hører til i den bedste række. På en måde respekterer jeg dem, og - ikke mindst - deres fans, fordi de holder ved. De er trofaste, ved hvad modgang er, endnu mere end vi gør. På en måde ligner de os lidt I kategorien "andre klubber" er min favorit Nykøbing FC, eller hvad de hedder nu om dage, fordi jeg har følelsesmæssige bånd til dem. Til andre klubber jeg har det ok fint med hører: Esbjerg, Randers, Horsens, SE, Fremad Amager, B 1909 ... plus måske et par andre.


Lars W

8 måneder siden

På trods af at jeg har været med i mange år, så er listen : 1. pse - Uden tvivl deres arrogance og kvalmende selviscenesættelse, der holder dem på 1 pladsen. 2. ågf - histprisk en rigtig rival, selvom det var nemmere at hade dengang de havde spillere på der bare var nogle idioter. 3. fcm - de nærmer sig med hastige skridt 2 pladsen... Ankersen og Steinlein ...føj. 4. odense - de ryger mere og mere i glemslen, men har været helt oppe på 1-2 pladsen dengang brødrene og Dethlefsen spillede.


Morten Bjørnholt

8 måneder siden

1. pse 2. fcm (var på plads til 0-5 kampeni 2007, hvor jeg første gang oplevede deres kunstigt oppustede stadionstemning. Det er værre end i arken!) 3. ob (fordi de længe var pse light, og var en af de klubber, der elskede at få besøg af og gode råd fra flemming østergaard) 4. agf (en rigtig fodboldklub, men de kan virkelig ikke lide os, og det smitter den anden vej)


Bobas

8 måneder siden

Jeg er åbenbart eneste unormal person her. Jeg holder med BIF... det har jeg altid gjort, men jeg hader ikke nogen. Andre klubber er mig ligegyldige undtaget hvis de spiller internationalt. Sådan har jeg det også med spillere. Er de rigtig gode så ønsker jeg at de spiller for os.


Jedi Mind Tricks

8 måneder siden

Der burde være en like knap herinde, selvom jeg generelt hader facebook ! Havde der været havde Ebbes And fået en mege like fra mig for de spot on ord. Han lyder som min søn..


Jedi Mind Tricks

8 måneder siden

1: fck- som Ebbes And skriver så er alt omkring den klub klamt og selv okores liggende pattebarns spark igår, tilskriver jeg fck æren for. De må virkelig have fået sat deres præg på ham i de måneder han var der.. 2: helt klart fcm ! Deres latterlige jyske fck facon stinker som en mellemting af den kolort stank der er derovre og den klamme fck kultur.. 3: aab. De skal altid prøve at overspille mod os og det lykkedes ind imellem for dem.. Havde Brøndby ikke eksisteret havde jeg haft sympati for fcn og Randers


S.P.

8 måneder siden

ps&e. Nogle gange overraskes jeg endda selv over den afgrundsdybe foragt, som jeg er i stand til at føle, når det drejer sig om dem. Andre klubber hader jeg, når kampen er i gang, men et stykke tid efter slutfløjt damper hadet af igen (tidshorisonten afhænger af kampens resultat). Med ps&e brænder det livligt og hele tiden, blot tanken falder på noget, der har med dem at gøre. Jeg har ingen respekt for folk, der holder med den vanskabning af en klub - den slags folk har jo et menneskesyn og værdisæt, der er bundråddent. Eller også er der tale om folk, der simpelthen er for dumme til at vide, hvad de selv foretager sig (rendyrkede medløbere). Jeg ville af samme grund have meget svært ved at være venner med den slags mennesker, eftersom jeg kun ønsker dem det værst tænkelige. PS: Jeg er også gammel nok til at huske rivaliseringen med AGF. Bryder mig heller ikke særligt om dem, og håber altid på mere ulykke i deres retning. Men jeg væmmes ikke over dem i noget, der bare minder om samme grad.


BlauGelb

8 måneder siden

100% subjektivt: 1. PSE - Trænger vel ikke ydeligere forklaring... 2. Lortehobro. En opkomling som efter min mening ikke hører hjemme i Superligaen, og som vi har haft det så svært imod. 3. FCM, Viborg eller Silkeborg. FCM fordi de er blevet en af vores nærmeste konkurrenter. Viborg; siden min værnepligtstid på kasernen i Viborg har jeg hadet det stadion, og syntes at holdet og alt omkring det er gennemsyret provinsielt og kedeligt. Silkeborg; Det gamle stadion signaliserede i mine øjne Bonderøv hele vejen igennem, og så har dette elevatorhold bare altid irriteret mig. Har måske hjulpet lidt med det nye stadion som gir løfter om et minimum af ambitioner. De "gamle" hold (AAB, AGF; OB, Lyngby etc) er for mig bare Superligamodstandere, som vi altid skal vinde over, fordi vi er bedre, men jeg hader dem ikke. Synes de hører hjemme i Superligaen.


JJOLSEN

8 måneder siden

1. fck 2. aab 3. fcm De måtte alle 3 godt hoppe i havet på meget dybt vand, uden at komme op igen...de vil ikke blive savnet 4. fcn De forsøger at fortælle omverden hvor gode de er til unge mennesker og fodboldspillere. Men når alt kommer til alt, kan det vist tælles på en hånd, hvor mange af dem de har haft gennem deres system, der blevet til noget, efter de forlod de trygge rammer i Farum. Har gjort det kort denne gang, for der fra mit synspunkt rigtige mange negative ting at skrive og fortælle om fcn, at jeg ikke vil bruge mere tid i dag. De har ligesom andre fc hold et motto : moral er godt dobbeltmoral er dobbelt så godt. 5. agf De er i det mindste en klub, med fast fanskare, mere godt kan der ikke siges om dem 6. Alle de små klubber spredt ud over hele landet, med en romantisk drøm om superliga, uden at have en ordentlig bane, tilskuere opbakning eller penge. Hvor godt er det for fodbolden i Danmark at så mange små klubber snakker om at komme op i superligaen? Nævner i flæng Thisted, Skive, Nykøbing F, Vendsyssel, tidligere Slagelse, et hold fra de lavere rækker Svebølle som ville være divisionshold


Morten S

8 måneder siden

Som indfødt københavner hader jeg selvsagt PSE mest. De to åndelige besættelsesmagter fra hhv. Frederiksberg og Gentofte repræsenterer en bred palet af de dårligdomme, som København har oplevet de sidste 25 år: en fesen urban ideologi, overbefolket af smarte jyder, styret af grådige nordkystsvin og skabt på en løgnagtig identitetspolitik. AGF er som et handicappet barn: måske irriterende, men de er jo som de er.


Tim Kronsell

8 måneder siden

Hader ingen. HAd kræver mere negativ energi end jeg er villig til at benytte mig af. Jeg har dog klubber jeg bryder mig megt mindre om end andre; 1: Agf 2: Aab 3: Lyngby 4: FCM 5: OB


Hellinnorth

8 måneder siden

Hader kun pse


Jakobb

8 måneder siden

Decideret had. Den er svær. Det er meget få jeg hader - de fleste andre, finder jeg blot latterlige, utålelige, usympatiske, arrogante, irriterende og forfærdelige. Men hader... Jeg tror faktisk ikke, at jeg hader nogen.


Martin78

8 måneder siden

PSogE og Herning : Det kan ikke beskrives hvor meget jeg foragter de klubber, alene det at Rasmus Ankersen ville passe perfekt ind i begge klubber understreger alt.


Fodboldekspert

8 måneder siden

Had er som mange skriver voldsomt i denne sammenhæng. Jeg vil sætte det op lidt anderledes: Dyb foragt (og en følelse af at de er uværdige): fck, fcm Konkurrence had: Agf og Lyngby, men da også Odense og Aalborg. Det sjove ved det er vel netop at det også er de 4 mest "værdige" konkurrenter i ligaen. Had: Haderslev, men jeg tror dog jeg kommer over det. Især hvis det ikke betyder et tabt mesterskab. Randers, Silkeborg, Horsens, Farum, synes jeg ikke helt kommer på niveau med de andre. Helsingør er mig 99% ligegyldige. Hobro 89%.Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind