pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Kamptråd: Randers FC-Brøndby IF

Kamptråd: Randers FC-Brøndby IF

Sparkle1975

3 år siden

Så er der snart kamp igen. Brøndby IF skal besøge ligaens bundprop, Randers FC, som ikke synes det er sjovt at score mål mere. Vi har umiddelbart stadig en intakt trup, ingen karantæner og ingen skader. Kalmar er sandsynligvis snart fortid, men vi har stadig Danmarks bedste midtbane. Mit bud: Rønnow Larsson - Röcker - Aarajuri - Crone Nørgaard Fisker - Vigen Mukhtar Pukki - Kliment Fisker kender Randers ud og ind, og ved hvor det gør ondt på dem. Tror vi vil satse lidt mere på fysik, frem for at bruge Halimi, selvom Halimi var forrygende og en af de bedste mod ps&e. Så har vi Halimi og Tibbling som fra bænken kan komme ind og blive kampafgørende når Randers ikke længere har friske ben. Men pas på - Randers er et såret dyr. De vil rigtig gerne drille os, og det er blevet en bane hvor vi nogen gange også har været heldige med vores sejre. Vi SKAL dog vinde, og det skal vi fordi vi bør producere masser af chancer. Det er NU her i starten vi skal grundlægge en god sæson. Ja, der er mange kampe endnu, slutspil etc., men denne kamp tæller lige så meget som kamp nummer 36. Hvis vi skal tættere på nummer 1, så er det en kamp hvor vi ikke må smide point.


mvp

3 år siden

Første kamptråd på blok64.com :) Jeg er ret enig i din opstilling, Halimi har ellers været en forholdsvis fast starter i superligaen, hvis man kan sige det efter 4 kampe, men jeg kunne godt forstille mig han kunne bruge et lille hvil, og der er jo gode muligheder for at rotere på midtbanen. Ingen superliga kampe er nemme, men vi burde vinde. Jeg tror på en 2-0 sejr, hvilket ofte betyder pointtab. Sorry ;)


Tvile

3 år siden

Kan man ikke like et indlæg,, sig mig er dette hjemmeside oprettet i 1990'erne? :-) Sparkel, er meget enig, dog vil jeg gerne se Halimi fra start, den gut kan sgu et eller andet med den bold, og jo flere offensive kræfter vi har inde, jo mere plads får Hany. Det plejer at ende godt når han får luft.


PorstmandPer

3 år siden

Skal tråde som denne egentlig ikke ligge under Kampe? Anyway, Kalmár er ganske rigtigt rykket videre (godt for begge parter, og tak for indsatsen), og Pukki er tilsyneladende på vej til Panathinaikos (sælg! Men udlejningen af Nilsson var en fejl). Det giver plads til Wilzcek i angrebet. Der er så meget kvalitet på midtbanen at man trygt kan rotere spillere. Jeg mener egentlig ikke det betyder så meget hvordan den er skruet sammen mod Randers - den bør være langt overlegen under alle omstændigheder. Jeg kunne godt tænke mig at se Mads Juel Andersen eller Kabongo i midterforsvaret. Jeg synes kun det er Arajuuri der har vist kvalitet til et tophold, og så kan man lige så godt give et talent chancen.


CVST

3 år siden

[img]http://billedeupload.dk/images/GQYA0.jpg[/img] Opvarmning :) Hilsner fra TorshavnDu skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind