pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/We need to talk about Frederik

We need to talk about Frederik

S.P.

3 år siden

Vi vidste alle, at han skulle sælges. Og med et år tilbage af kontrakten, så kan man selvfølgelig ikke kræve hvad som helst. Men ... Er 21 mio ikke lidt for billigt for (efter min mening) ligaens bedste målmand? Han har gjort det fantastisk for os (langt bedre end selv Hradecky) og for landsholdet, når han har fået chancerne der. Han er endda stadig ung med et kæmpe potentiale. Desuden står Frankfurt offentligt med et behov til sommer, hvilket økonomisk burde kunne modsvare Rønnows resterende (korte) kontraktperiode. Jeg synes, vi burde have fået mindst 10 mio mere for så dygtig og rutineret en spiller. Når man tænker på, at helt uprøvede teenagetalenter kan sælges for +-10 mio ... Måske har Rønnow selv sat foden ned og anmodet kraftigt om et skifte til netop Frankfurt, hvilket jo så reducerer Brøndbys handlemulighed. Ellers kan jeg ikke rigtig se nogen forklaring?


sorenzo

3 år siden

Hvis det havde været sidste sæson, hvor Frederik var endnu mere vigtig for holdet, end han er nu, ville jeg være enig. Jeg synes, at forsvaret er blevet en del mere stabil og Frederik har ikke været nødt til at redde forsvarets røv, nær så mange gange som sidste sæson. Fair nok, at man anerkender hans præstation i klubben og lader ham rejse til den pris


Puma

3 år siden

21 millioner er et flot salg, taget hans kontraktlængde i betragtning. Af andre handler kan nævnes Thomas Delaney, med masser af CL og landsholdserfaring, der blev solgt for 14 mio kroner. Dog med et halvt år tilbage. Siger bare noget om kontraktlængdens betydning. Desuden er målmænd bare billigere end markspillere. Flot salg og vi kan formentlig finde en god erstatning for 5-6 millioner.


BlauGelb

3 år siden

Kunne vi have fået mere for Rønnow? Helt sikkert. Men så havde alle måttet leve med en usikkerhed, som kunne vare frem til sommertransfervinduets sidste dag. Jeg tror dels at klubben havde en eller anden gentleman agreement med Rønnow om et salg til en stor liga, som tak for tro tjeneste, men jeg tror også at det er klubben sønske at stå med 1 fugl i hånden, istedet for 10 på taget. Selv om vi er på rette vej med alt i Brøndby IF, er vores økonomiske fundament sikkert stadigvæk sårbart, og i og med at vi har udsat nogle transfers, samt at der må sælges for 15 millioner, så tror jeg man har taget salget nu. En fin pris, som sikkert kunne havde været større, men man kan arbejde videre med dette. _Og så er jeg sikker på at Troels og Alex har en afløser i kikkerten. Kan hænde jeg får stry gu: Men det målmandsspil som Bellot viste i pokalkampen mod Sønderjyske, gjorde i hvertfald mig rolig. Jeg tænker, at hvis Bellot kan mærke at han har holdets opbakning, spiller han også bedre og træffer bedre beslutninger.


BlauGelb

3 år siden

Ville ønske at man kunne redigere i sit opslag... Mange tyrkfjel...


S.P.

3 år siden

Tja, kontraktlængden har selvfølgelig meget at sige. Men et år er stadigvæk ... et år. Og Frankfurt skulle bruge en målmand til sommer - ikke først til næste sommer. De har fulgt Rønnow længe og vidst, at det var ham, de ville have. Så mon ikke, man kunne have presset lidt mere ud af dem? Der var jo stadig rigelig tid til forhandlinger (laaang tid, faktisk), når nu parterne åbenlyst gerne ville nå til enighed. Jeg hælder mest til, at Rønnow må have sat en fed streg under sit ønske om at komme til netop Frankfurt. Dermed har evt. andre klubbers interesse ikke kunnet bruges i forhandlingerne, som udelukkende har handlet om at finde en kompensation til Brøndby for en spiller, som ville væk. Det er også fair nok - han skal jo derhen, hvor han helst vil være, og han har i den grad fortjent det! Men hvor ville jeg dog gerne have haft den ekstra sjat penge for ham. Og samtidig vist, at Brøndby er tilbage som en klub, der er bevidst om egen (og egne spilleres) værdi. Igen: Vi taler om en af Danmarks to bedste målmænd (lige nu andetvalg på landsholdet, men helt sikkert førstevalg i fremtiden, hvis han lever op til sit potentiale).


sorenzo

3 år siden

HVis forsvaret og Bellot kan blive enige om, at Bellot bliver inde på stregen, så kune det fungere, da han er vildt reaktionsstærk, men meget usikker ude i feltet. Tror nu, at vi smider 5-6 mio efter Grytebust (OB) eller 2-3 mio efter Højbjerg (EfB)


Weser

3 år siden

Kan det tænkes at man fra Brøndbys side har haft en interesse i at lægge i en større del af betalingen over i bonusser end hvad man normalt har villet? I og med at man skulle af med 25% af alt over 3,5 til Horsens af en transfersum, har man måske haft en interesse I at den samlede aftale var sat lidt anderledes sammen så man ikke skulle aflevere så mange penge til en anden klub, samt fik lidt cashflow ud af det? Hvis det nu er en række klausuler der er ret nemme at udløse, som eks. 10 kampe, 20 kampe, 10 clean sheets eksempelvis. Dermed kan den reelle salgsum jo komme tættere på de 25 eller måske 30 mio.


Kapper

3 år siden

Hvornår har Superligaen solgt målmænd for over 20 mio. ud over Rønnow?


Kalledrengen

3 år siden

Weser: Tror du ikke at fremtidige indtægter ifm. Rønnow salget stadig skal delvis betales til Horsens? Ellers ville de kunne sælge ham for 0,- og have en klausul, der f.eks. siger 25 mio når den tyske sæson 18/19 sparkes i gang. Vupti, så får Horsens ikke en klejne......


Weser

3 år siden

Kommer vel an på ordlyden - En ny videresalgs klausul er Horsens jo ikke en del af eksempelvis ud over hvad de er berettiget til af uddannelses penge. Men om man kan gøre som du siger rent juridisk ved jeg ikke


Kewell

3 år siden

Man er nødt til at have vores forhandlings situation med i billedet, når man vurderer prisen. Set isoleret fra Frankfurts stol, så mener jeg ikke, at det betyder meget, om en spiller man vil have, har 1, 2 eller 3 år tilbage af kontrakten, hvis man står og mangler en målmand nu og her. Men fra vores stol betyder det alverden. Rønnow SKAL sælges her i sommeren, for gør han ikke det, så går han gratis sommeren efter, eller meget billigt i vintervinduet, da de fleste trods alt kan vente 6 måneder, med at hente en spiller. Det ved Frankfurt jo alt om, hvorfor de selvsagt byder mindre, end hvis vi ikke var i den situation. Så kan man kritisere Bech/klubben for, ikke at sælge før, men så skal man vurdere, hvor glad man har været for, at have en sikker sidste skanse, her i en sæson, hvor vi i den grad kæmper med om pokalerne.


Kapper

3 år siden

Også er salget altså højere end nogen anden målmand fra Superligaen (mig bekendt). Han har endnu ikke vundet hverken en pokal eller ligaen endnu, så salget er bestemt ikke dårligt. Mvh


Thegreatdane

3 år siden

Jeg skulle mene, at det er et lettere uambitiøst salg. Der er sket en lille udvikling, synes jeg, men TB og JB har ikke imponeret. 1. Vi vælger at sælge uden for sæson, og har derfor ikke muligheden for at tiltrække flere bejlere. En budkrig ville komme, tror jeg. Alle andre klubber ville udnytte den situation. 2. Han er rigtig god. Jeg køber gerne argumentet, at han er bedre end Hradecky. Samtidig er Brøndby et bedre hold, og det skubber prisen op alle andre steder! 3. Som overgangssum ville jeg mene at 31-32 millioner + div. bonusser og klausuler havde været et klart imponerende salg med udtryk for en helt korrekt prissætning. Selvom CP var sent ude var det en meget god indikator på, at man kan få prisen op i det leje, hvis man styrer efter det strategisk. Argumenterne for et godt salg, har jeg lyttet meget til. Andre herinde i denne tråd gisner, og der er god logik i argumenterne som jeg lister neden under. 1. Vi skulle sende penge til Esbjerg, og Wesers argument er logisk i den henseende. Vi ved dog ikke, hvad dælen disse bonusser dækker over. Hvis det er videresalg ser vi først pengene om 3 år. Han kan ligeså godt lade kontrakten løbe ud, hvorfor 21 mil. (17,5 til os, er latterligt dårligt købmandskab). Hvis bonussen indtræder efter x antal spillede kampe og bonussen trækker prisen op på 32 mil. så er prisen ok. 2. Han havde et år tilbage. Det et år mere end Hradecky lod jeg mig fortælle. Det havde dog aldrig sket, at han ikke ville have bejlere og at prisen i sommers ville falde. Så at det var "sidste mulighed for salg" er måske et argument, jeg anerkender, men absolut ser som om, at man argumenterer IMOD klubbens bedste interesser. Åndsvage argumenter: 1. "Nu kan vi snakke med Pukki." Ehmm, det kunne vi også før. Sååå deeet. 2. "Vi skylder Rønnow" et beskedent salg. Ingen har decideret sagt dette, men at vi skylder en spiller med 1 år tilbage at skifte væk er et dårligt argument for at sælge inden vi har afsøgt, hvem der ville byde højest. Frankfurt er ikke cremen af international fodbold. De lever en forholdsvis anonym tilværelse og er ikke med, hvor det er sjovt.


Kapper

3 år siden

Hej. 1: selvfølgelig kan der laves budkrig uden for et vindue. Det er ikke anderledes som sådan end inden for et vindue, omend nok flere der leder efter en målmand i vinduet. Nøgleordet synes at være "tror" og jeg vælger at tro at TB ved mere end dig om den givne situation. 2: den kan også vendes om. På et bedre hold er det lettere at være en god målmand (færre chancer imod) alt andet lige. 3: 21mio. for en målmand er vist Superligaens højeste salg. Hvis 21 mio. er et fint salg, så er jeg enig i at 31 mio. ville være endnu bedre, det siger sig selv jo. 2(2) altså der var kun et bud sidste sommer, så hvorfor er det givet der ville komme langt flere bud nu? Og hvem siger ikke at det ville komme så sent igen at vi ville afvise selv et højt bud? Med et halvt år til at man kunne skrive gratis med Rønnow så er der sikkert nogle klubber som hellere ville bruge penge på andre denne sommer for så at hente målmanden til vinter. Det er sket før jo.. ganske ofte faktisk. 1(3): ja vi kunne også tale med Pukki før salget. Nu har vi bare mere sikkerhed for økonomien så den usikkerhed er væk. Det kan være det som skal til for at vi tilbyder en høj nok løn så en forlængelse kommer i hus. 2(3) Rønnow er tydeligvis uenig. Jeg er glad for at TB holder dit ord, men sådan er vi nok forskellige.


Mandriel/Oliver

3 år siden

Enkeltstående pointer: Jeg tror aldrig Rønnow bliver fast førstevalg på landsholdet. Jeg havde isoleret set håbet på at vi kunne hente måske 5 millioner mere - Men de penge kan sagtens komme i klausuler. Hvis vi skulle have haft et større beløb i hånden, skulle det næsten være en PL-klub der bød - Og jeg tror Rønnow har større muligheder for succes i BL end i PL. Vi som klub har også en langsigtet interesse i at de spillere vi sælger bliver en succes - Det vil både fremadrettet kunne hæve priserne på de næste salg, samt gøre os mere attraktive for unge spillere at vi kan demonstrere at de får værktøjerne til at slå igennem i udlandet, ved at skifte til Brøndby. I sammenhæng med ovenstående mener jeg også det er i klubbens interesse at lade spilleren skifte derhen hvor han ønsker (hvis det har spillet ind, det ved vi jo ikke). Igen for at gøre os mere attraktive for næste kuld Brøndbyspillere. Hvis vi havde forlangt et "urimeligt" beløb (Det mener jeg 30+ millioner fra en BL-klub som ikke er München eller Dortmund for en dansk spiller uden den store internationale erfaring er), så er jeg sikker på at Frankfurt trods alt havde både en 2. og en 3. prioritet som de kunne gå efter - Ligesom vi eksempelvis hentede Tibbling da Marcondes glippede. Jeg kan ikke finde nogen lister over hvad rekorden har været for salg af målmænd ud af ligaen - Men jeg er ret sikker på at Rønnow, som andre nævner, må være den dyreste. Det synes jeg er fint klaret for en spiller med et år tilbage af kontrakten.


Thegreatdane

3 år siden

Kapper: 1) Når du tror jeg tager fejl om noget jeg tror, så lader vi den ligge der, og kalder den en uafgjort. TB VED mere, men om han træffer den rigtige beslutning, det vil være et spørgsmål om kontrafaktisk historieskrivning. Jeg begræder timingen, da mere tid måske udløser flere optioner. Det er du uenig i, fair nok. Senere i forløbet, når vi kan forholde os til bonusser og klausuler, kan vi måske vurdere og give en af os ret. 2) Men okay, hvis du kan vise en statistisk signifikans om at dårlige hold sælger dyrere, så fair nok. Ellers fastholder jeg mit synspunkt. 3) Salget er reelt 17,5 mil. da ikke alle penge ryger til BIF. VI har altså fået 18ish millioner for en stjernegod spiller, og vi er en topklub. Jeg tør godt vove den påstand, det er det højeste keeper-salg nogensinde, og det må man unægteligt anerkende. Sidste pointe: hvis TB har lovet at sælge en spiller i løbet af en sæson og holder det, så er jeg hverken glad eller ked af det. Det er alt andet lige en afvigelse af normen, og nu skal han fokusere på at undgå skader, da det kan være fatalt at starte på skadesbænken hos sin nye klub og at denne skade ville kunne spolere sundhedstjekket. Igen, det er ren og skær spekulationer, og vil medgive at man kan have følt at det ville styrke Rønnow at få en afklaring på plads.


S.P.

3 år siden

Rønnow er vel andetvalg på landsholdet efter Schmeichel? Rønnow er 25 år. Schmeichel er 31 år. Så jeg kan ikke se, hvorfor Rønnow ikke skulle blive førstevalg i fremtiden, især med den erfaring fra udlandet, som han nu skal ud at høste. Rønnow er måske den dyreste målmand ud af ligaen, men det manglede da også bare. Og den slags rekorder (dyreste spiller nogensinde osv.) er jo kun til for at blive brudt - hvilket de da også jævnligt bliver af klubber, der forestår at kræve prisen. Jeg mener ikke, at 30 mio ville være en urimelig pris at bede om for Danmarks allerede (som kun 25-årig) næstbedste målmand, som har potentiale til at nå rigtig langt. Han har endda allerede bevist et stabilt højt (stigende) niveau gennem tre sæsoner i klubben samt på landsholdet (hvor han faktisk har spillet og leveret, og ikke bare pyntet bænken). Argumenterne går på, at ingen ville have budt, hvis vi havde krævet lidt mere, eller hvis vi havde forhandlet (med Frankfurt og evt. andre) lidt længere. Det lyder en anelse desperat, som om det absolut SKULLE være lige nu og KUN Frankfurt, for ellers ville Rønnow forlade os gratis. Om det virkelig er korrekt, ja, det finder vi jo aldrig ud af, men jeg tror det ikke. Som en anden skriver, så er Rønnow en stjernespiller på et tophold. Han har vel været en af de mest afgørende (hvis ikke DEN mest afgørende) spiller for os gennem sin tid i klubben. Derfor havde jeg sat næsen op efter mere. Men jeg under ham det nye eventyr.


Puma

3 år siden

Jeg tror ikke at man skal undervurdere betydningen af en tidligt afklaring. Dette medvirker forhåbentligt til en tidlig erstatning der fra starten af næste sæson kan spille for os. Alternativt kunne vi sælge Rønnow 30 August og så skulle skifte første målmand 5,6 kampe inde i en ny sæson. Nu er vi afklaret med det salg, vi har fået en stor sum penge ind og kan bekymre os om andre transfermæssige ting.


Jakobb

3 år siden

Prisen kunne godt være lidt højere, men forestiller mig, at der er en del klausuler. At vi skal betale penge til Horsens, kan Frankfurt jo ikke bruge til noget, det får vel ikke dem til at betale mere? Jeg tror det har været rigtig vigtigt, at sikre Frederik denne gang - efter at han er blevet "snydt" for et skifte de 2 sidste vinduer. Med den tidligere afklaring her, har vi sikret, at han kan fokusere 100 % på de sidste kampe, i stedet for at tænke på transfer, agenter, "hvor mon jeg ender", osv. Jeg er sikker på at Frederik er interesseret i at slutte godt af. Samtidig - har vi nu 4(FIRE!) måneder til at sikre os en ny målmand. Er det ikke den slags forudseenhed vi har eftersøgt? Jeg har i hvert fald.


Bobas

3 år siden

Tja... Synes at i nuværende situation så er det ganske god salg. Kontrakten udløber, om nogle måneder kunne han selv forhandle og så ville vi ingenting få. Han var allerede lidt mobset at han ikke blev solgt sidste transfer. Vi skylder ingen noget, men husk at spillere skylder heller ikke klubben noget. Ville helst beholde ham, men da det ikke er muligt er jeg mere end tilfreds med handelen


Thegreatdane

3 år siden

Ved i hvordan klubber reagerer, når deres egne nøglespillere og trænere ryger IMENS ALT ER PÅ SPIL!? Således: "- Kovacs beslutning overraskede os. Perioden, der kommer nu, er ekstremt vigtig for Frankfurt. Vi skal spille mange vigtige kampe, så timingen er ikke god. Al information er kommet gennem medierne og definitivt ikke fra Frankfurt. Det er irriterende, uprofessionelt og helt uden respekt, siger sportsdirektør, Fredi Bobic, ifølge ESPN."


Jakobb

3 år siden

Ved du? Dit eksempel er én måde at reagere på. Sådan her har Troels Bech reageret: https://brondby.com/nyhed/2018/04/12/bech-roennow-har-gjort-sig-fortjent-til-et-skifte- Derudover, vil jeg mene, at der er væsentlig forskel på de 2 situationer. Situationen i Frankfurt svarer vel nærmere til, hvis FCM i morgen afslører, at de har signet Zorniger som ny træner, efter sommerpausen.Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind