pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Karantænetråden (spillere i karantænefare)

Karantænetråden (spillere i karantænefare)

Sparkle1975

3 år siden

Mukhtar og Tibbling får karantæne ved næste gule kort. Wilczek, Rønnow og Arajuuri kan meget nemt få karantæne ved næste gule kort. Jung mangler 7 point (2 gule) Röcker er langt fra (har lige haft karantæne) Larsson mangler 9 (2 gule) Nørgaard og Vigen mangler begge 10 (2 gule kan gøre det hvis de giver fx 4 + 6 point) Pukki mangler 9 (2 gule) Det kunne nemt gå således, at 5 af disse (de øverste) får en enkelt karantænedag. Måske Jung, Larsson, Vigen og Nør også risikerer det, med mindre de kun trækker et gult hver resten af sæsonen (dvs. de næste 6 kampe). Tror helt sikkert at AZ dealer med det og vi spiller på samme måde, men Pukki og Wilczek må meget gerne holde sig i skindet.


Kalledrengen

3 år siden

Som udgangspunkt skal der spilles uden at skele til karantænefare. Kommer de så kommer de. Når det så er sagt, så er der nok ikke nogen tvivl om, at er der spillere i karantænefare i kampen hjemme mod FCN og vi kan være heldige (gode) nok til at kværne dem igen hjemme, så ville jeg som træner klart overveje at lave tidlige udskiftninger på spillere med karantænefare, så de er klar til FCM kampen efterfølgende.


Kalledrengen

3 år siden

Det er så FCK vi skal møde efter FCN kampene. Men pointen er den samme ????


Aarup

3 år siden

Er Rønnow ikke oppe på tre gule kort nu? Det er værd at have i boghovedet, hvis han (forhåbentlig) skal trække tiden. Jeg er sådan set enig i at man som udgangspunkt skal spille uden at tænke på karantænefaren. Og jeg syntes heller ikke det ser ud som om at Tibbling trækker sig i tacklingerne. Hany er stoppet med at brokke sig over kendelserne, og det er positivt.


Holmerdk

3 år siden

Aarup.. Vi er Brøndby. Vi skal ikke trække tiden. Vi kan ikke blive ved med at vinde efter 89:43 :P


Jakobb

3 år siden

Det er selvfølgelig noget, som der skal være opmærksomhed omkring. Men fx Hany og Tibbling, har begge været et kort fra karantæne, i efterhånden 5-6 kampe. Så hvis Hany(og andre) kan lade være at brokke sig, og kun trække gult når det faktisk er nødvendigt, så går det nok. Vores direkte modstander har lige været uden halvdelen af deres faste forsvar - de klarede det fint alligevel. Det skal vi også kunne.


Kalledrengen

3 år siden

Det kunne være fint hvis både Mukhtar og Tibbling trak gult mod FCN på søndag, så de skal sidde over i hjemmekampen mod samme FCN. På den måde kan man med god samvittighed trække veksler på dem i pokalkampen mod FCM, velvidende, at de alligevel får en pause i weekenden. Dermed ikke sagt at de skal gå efter det, men skulle det ske, så måtte det gerne ske der.


Puma

3 år siden

Ift. Tibbling og Mukhtar er jeg ikke så nervøs, så længe de ikke kommer samtidig. Både Vigen og Halimi er klasse erstatninger. Rønnow vil velsagtens være den største katastrofe, omend han er målmand og har større mulighed for at undgå det. Backerne kan blive et problem og så vil det også være surt med Pukki. Heldigvis har alle 3, et gult kort at løbe på. Vi skal være glade for bredden og begræde at Kliment ikke giver mulighed for at sparre på angrebspositionerne.


Puma

3 år siden

Så fik Kamil karantæne mod nordsjælland. Altid ikke noget det ikke er mod fck eller fcmDu skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind