pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Mulig El gruppespil (?)

Mulig El gruppespil (?)

Jedi Mind Tricks

3 år siden

Såfremt vi sikrer os det Danske mesterskab. Hvilken runde i CL indtræder vi så og hvor mange runder er der inden gruppe spillet ? Jeg tror ikke vi har en Kinamands chance for at komme med i Cl gruppe spillet, så når/hvis vi ryger ud, går vi vel videre til El og i så fald hvilken runde ? Ja jeg er helt blank med den slags da El, Cl, osv. har raget mig en skid eftersom Brøndby ikke har deltaget..


Ralle

3 år siden

Jeg kan henvise til en tråd på en SSO fra den 20. april, hvor vores muligheder bliver forklaret rimelig grundigt.


Jedi Mind Tricks

3 år siden

Jeg plejer ikke at benytte mig af SSO, men okay så må det få et forsøg


Mandriel/Oliver

3 år siden

Vi indtræder i Qual-runde 1: https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/AccessList2018.html


Felix

3 år siden

Vores chancer for CL gruppespil er relativt små. Europa Gr. spil lige så små, men en snaps bedre da de seedede hold unægteligt er noget dårligere


Hellinnorth

3 år siden

Er du sikker på det Felix? Vi møder mestrene fra de lande hvor mestrene ikke er direkte kvalificeret i CL kval. Tror det er Hold som celtic og Malmø og lign. I Europa League kval kan vi vel møde Hold som blev nr 4-5 I Italien spanien og Tyskland og lign ...lyder som svære modstandere i Europa kval for et useedet Hold.


Hampus

3 år siden

Enig med Hellinnorth. Som det ser ud nu, ligger disse hold til at komme med i "mester CL kval": Runde 1 - Over Brøndbys koefficient : Bate borisov Legia Warszawa malmø hapoel beer sheva celtic Apoel rosenborg Qarabaag røde stjerne fc astana fc sherifff helsinki skenderbeu Runde 1 - Under Brøndbys koefficient : Zrinjski Mostar Ol Ljubljana Spartak Trnava ferencvaros valur cork city Zrinjski Mostar saburtalo liepajas kf shkendija flora tallinn sutjeska shirak dudelange suduva Her til kommer 4 hold fra lande jeg ikke har kunne finde oplysninger fra, de kommer fra lande der ligger 47-51 på ranglisten, så mon ikke de er overkommelige. Samt 1 hold fra et kvalspil fra lande som Gibraltar mv (52-55 på ranglisten – De alder nederste lande). Da vi med stor sikkerhed bliver seedet i runde 1, så bør vi vinde der. Syntes ikke de potentielle modstandere virker skræmmende I runde 2 er der så de 17 vindere fra runde 1 og Dinamo Zagreb, Salzburg og CFR Cluj - Her har CFR lavere koefficient end Brøndby. Det betyder 4 hold med sikkerhed vil have lavere koefficient end os - Så kan vi håbe at minimum 6 ud a de 13 hold nævnt her "Runde 1 - Over Brøndbys koefficient" taber i runde et. Det må siges at være usandsynligt og vi skal nok forvente ikke at være seedet. Selvom man ikke får en seedning, så må der alligevel være ok chancer for at gå videre. Her efter må det forventes at blive svært i runde 3 og 4. Men vi skal huske at chancen for EL stadig er der hvis man taber en runde. Så taber man i runde 3, så er man direkte i playoff til EL. Som jeg ser det. Så vil et mesterskab, give de største chancer for et gruppespil vi har set i mange år..


Sparkle1975

3 år siden

Jeg har læst, at den danske mester først indtræder i 2. kval. runde, MED MINDRE CL vindes af en klub der ikke selv kvalificerer sig til CL næste år (kan Liverpool fx godt nå at kikse endnu). Modstandere i 2., 3. og 4. runde i CL-kval'en er ca. de samme. Der tilføres kun ca. 2 nye hold pr. runde, det er hold som fx PSV og de græske mestre. Ellers er sværhedsgraden nærmest den samme som i 2. runde. Jeg mener også at have læst, at lodtrækninger foretages FØR man kender sin modstander, hvilket betyder to ting: - man kan være heldig at det seedede hold man har trukket taber i runden inden, så man dermed møder et useedet - man kan være heldig/dygtig og slå et seedet hold ud, og så overtage dette holds (seedede) plads i runden efter. Taberne fra CL-kval. ryger videre til EL-kval. uanset hvilken runde de taber i. Her spiller man mod andre tabere af CL-kval, så vidt jeg har læst. Så det bliver svært, men ikke helt umuligt.


Sparkle1975

3 år siden

Her er UEFA's datoer for kampe og lodtrækninger: https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2499859.html Lodtrækning til 4. runde sker når 2. runde er færdigspillet. Dvs. hvis man kan være dygtige og vinde 2. runde mod et seedet hold, som også ville være seedet i 3. og evt. 4. runde, så er man pludselig seedet. Det betyder dog ingen nem modstander, men kunne man komme igennem 3. runde er der jo sikret EL-gruppespil. EL-kval. datoer: https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=2499865.html


Jedi Mind Tricks

2 år siden

Puha, hård læsning fra for 6 måneder da det hele stadig så lyst ud. Godt jeg valgte ikke at tro på det før vi stod med guldet i hænderne !


henrikTS

2 år siden

Men alt dette kræver man bliver mester. Det er jo lidet sandsynligt. Hvad få pokal-vinderne ud af alt dette? Det er jo stadig muligt? Kan de træde ind senere i Euro-kvallen?Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind