pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Derfor skal ,man komme til kamp mandag

Derfor skal ,man komme til kamp mandag

Morten Bjørnholt

2 år siden

Det største bollespark kan cementeres på mandag. Hvem har lyst til at være vidne til det? Ingen. Men har du billet eller sæsonkort, så vil jeg alligevel opliste tre grunde til, at du skal møde op. 1. "Vi vinder sammen, vi taber sammen", "Loyalitet i medgang og modgang". Det kan sige på mange måder, men klubben og spillerne har givet os store oplevelser hele sæsonen. Det fortjener de en klapsalve for. Det var nemt at møde op til guldkamp mod FCM hjemme og Horsens ude. Der lå det jo til os. Det var også dér, at det var nemt at sige citaterne oven for i flæng, for der var det jo bare ord. Men nu er vi der. Nu skal vi bevise, at vi mener det. 2. Den lille mulighed for en fantastisk overraskelse. Jeg tror ikke på guldet. Men skulle det ske, så venter der én en af de største oplevelser som Brøndbyfan. Igen det er så nemt at opsøge lykken, når det går godt, men intet slår øjeblikket, når den dukker uventet op. Mange ældre Brøndbyfans kan måske Varteks kampen hjemme, hvor vi vendte 1-3 med en 5-0 sejr, og stemningen var elektrisk blandt de godt 8000 fans på stadion. Ligesom kampen i går var et legendarisk bollespark, som allerede er skrevet ind i klubben historie, så ville det utrolige - et uventet mesterskab - blive det samme. Og du var tilstede. 3. Det sidste er måske det vigtigste. Det gjorde dobbelt ondt at se optøjerne efter kampen. Der har været et unikt samspil mellem fans og spillere gennem hele sæsonen. Alt det var i frit fald fredag aften. Spillerne er mennesker, og jeg er sikker på, at de mener det, når de siger, at de elsker at være her. Men den slags kan få både spillere og Zorniger til at tvivle. Det fortjener de ikke. Et tæt på fyldt stadion af værdigt klappende fans vil gøre det nemmere at komme videre herfra for fans, spillere og klub. Kampen i går blev definerende for vores sæson, men det gør kampen på mandag også for vores projekt med Zorniger. Jeg anerkender og mærker selv, at man er helt blæst og ønsker fodbolden langt væk, men tag at dukke op alligevel. Der er i hvert fald tre gode grunde til det.


tricky

2 år siden

Godt brølt Morten, ville ønske jeg kunne have formuleret det på samme måde. Brøndby er min klub og har været det siden 1982, og det bliver ved med at være min klub. Jeg glæder mig til at hylde holdet på mandag og sige tak for en fantastisk sæson. guldet blev højst sandsynligt tabt her på falderebet, men de har vundet en pokal og har holdt os inde i kampen om den anden helt til det sidste selv om der var et andet hold der også blev ved med at vinde, hvad er chancerne for det. Freak sæson på mange måder. Så jeg skal ud og sige tak for denne sæson på trods af skuffelsen, jeg tager gerne endnu sådan en sæson istedet for at rode rundt i midten en hel sæson fuld af skuffelser. Brian Njie


Teddy

2 år siden

Tja, en helt igennem episk sæson, med fantastiske sidste øjebliks sejre, og nederlag til de nærmeste konkurrenter. Store opture, og faktisk kun få nedture. Som Brøndby fan er vi vant til bollesparkene, og ingen kunne have skrevet denne tragedie bedre, det hele var bygget op med tro og håb, nogle endda en overbevisning om at nu var 13 års tørke endelig slut, for alt sammen at ende i et bollespark af bibelske dimensioner, og så endda i det 95. minut mod, tjaaa Horsens, som intet havde at spille for. I morges overvejede jeg at grave mig selv ned i køkkenhaven, for langsomt at lade mig kompostere , men en cykeltur fjernede heldigvis lysten. Vi er prøvet og testet, vi er hårdføre, og denne her kommer til at gøre ondt i lang tid, Som da Pjalte scorede, da Völler scorede, alle disse episke bollespark har vi overlevet, det gør vi også denne gang. Som BHP synger, "Vi står her endnu".


Hellinnorth

2 år siden

Jeg er mega skuffet. Men kom hver gang da vi havde Frank og ultra sjældent scorede to eller flere pr kamp. Og kommer selvfølgelig også efter dette . Brækker mig over medløbere.


Mandriel/Oliver

2 år siden

Smukt skrevet! Kunne aldrig falde mig ind at blive væk. Der skal råbes dobbelt så højt i morgen. AaB skal rammes af den største trodsreaktion. Vi ses!


lusk

2 år siden

Flot skrevet - og helt rigtigt. Selvom håbet er lille, så skal vi forfølge det indtil det sidste. Vi har haft en rigtig stor sæson, men et hold er måske lidt bedre, og så kan vi ikke bruge de 2 point de fik forærende af SE eller stolpe ind, for vi havde selv muligheden for at afgøre det, men var åbentbart ikke klar. Så må vi formode at AZ og staben arbejder videre med hvad der er tilbage - og finder nogle endnu bedre afløsere, så vi kan bygge på og blive endnu stærkere de kommende sæsoner. Og vi er Brøndby - så gu fanden bakker vi op, også i modgang. Formentlig 2 andenpladser og en pokaltriumf de første 2 sæsoner med AZ er klasse. Mere end 20 point foran FCK i år. Vi følger 6.4 og bygger på, og lægger på - og så står vi næste år eller næste år igen med en helt anden tyngde og rutine i at vinde, og så pisser vi ikke sådanne chancer væk igen - men kører tingene i stald med ro og vindermentalitet. Og så vil vi også langsomt bygge på i Europa, så vejen til de store penge bliver kortere. Jeg er optimist igen, efter at have været på vej i Silvan efter et reb i formiddags. Tak for gode med-fans at dele sine tårer med. Forza BIF


Det tynde øl

2 år siden

Godt skriv. Selvfølgelig kommer man mandag. Jeg gør i hvert fald, og jeg har netop fornyet mine sæsonkort. Jeg har været på toget siden midt 80'erne, og står ikke af I Roskilde???? Og tænk lige hvis vi går hen og hiver den hjem????


Sparkle1975

2 år siden

Tak for et godt indlæg, Morten Bjørnholt. Det har været en vild sæson. Årsagerne til vores succes (og de bump vi har haft) er mange, både logiske og ulogiske. Men klubben, truppen, ledere osv. fortjener et udsolgt stadion.


Cuenca

2 år siden

Enig. Jeg kommer også. Spillerne har fortjent fuld opbakning til det sidste. Og så er der selvfølgelig en spinkel guldchance, som jeg ikke tror på, men som er der


2MinutesLeft

2 år siden

Well said???????? Selvfølgelig bliver man ikke væk, hvis man har billet. Ses på stadion i morgen. I medgang og modgang.Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind