pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Ønskeliste til BLOK64.COM fra brugerne

Ønskeliste til BLOK64.COM fra brugerne

Sparkle1975

3 år siden

...sæt igang. MEN husk på, at BLOK64 er nyt og ting tager tid. Der er stort potentiale i siden, omvendt skal den heller ikke udvides bare fordi man kan. Det er kedeligt med en side hvor der er en masse funktioner der reelt ikke bruges. Så lad os få nogen virkelig gode idéer på bordet. Mine første idéer: - arkiv til skakten - billedarkiv (hvis ikke det bliver for dyrt i hosting)


SimonP

3 år siden

Super med en ønskeliste - kan se noget af det første jeg skal have rettet er textlayoutet på debatten ;) Arkivet er allerede på featurelisten, ligesom det på sigt bliver muligt at uploade billeder i skakten :)


Stefan Roi

3 år siden

Integreret skakt-arkiv, så man kan indlæse flere indlæg direkte i bunden af skakten. Vil du også have bugs i denne tråd? Teksten i debatindlæg bliver ikke beskåret i højre side på mobil (den fortsætter udenfor skærmen). Honor 8, android 7.0


SimonP

3 år siden

Bugs må gerne nævnes i denne tråd også tænker jeg, mht. features, så er følgende features på tegnebrættet lige pt: Arkiv-funktion til skakten, mulighed for at uploade billeder på skakten, kampe (vurdering af spillernes indsats efter hver kamp) og søgefunktion på sitet


CVST

3 år siden

Hvad med login muligheder via facebook, instagram, google+ eller alm. mail, eller hvad der nu er af ting? Det kan være frivilligt om man logger ind på den måde eller bare via mail, men det ville gøre det hurtigere at komme på igen. Og så kan man evt. vælge et avatar den vej igennem.


mvp

3 år siden

Først vil jeg lige nævne, at jeg er rigtig godt tilfreds med skakt/debat, sagt på en anden måde; lad være at blive stresset over de mange feature requests, der sikkert vil komme. Skulle der være lyst til at udvide b64.com, så er der naturligvis super :) Forslag: * Like/dislike debat indlæg * Edit knap til debat indlæg/debat topic * Nyhedsopdatering fra 3point.dk/brondby.com - lidt ala 90min. Gerne synlig i både skakt/debat. * Live stilling fra superligaen. * Mere end 20 synlige beskeder i skakten. * Mulighed for at mute specifikke brugere under kampe (?) * Inkluderet i kommende søgefunktion: Mulighed for at søge på specifik persons indlæg indenfor en given tidsramme * Permanent debat tråd om samtlige spillede i A truppen - ikke så meget en feature request, da det vel kan oprettes nu, men måske en ansvarlig til at oprette/slette når spillere kommer/forlader klubben. *en counter der fortæller, hvor meget tid du har brugt på blokken... det vil nok være skræmmende læsning :)


Sparkle1975

3 år siden

Jeg synes egentlig også det er fint at det kræver login for at man kan deltage i debatten - thumbs up for det. Det betyder måske at vi slipper for diverse klovne under kampene. Mht. nyhedsfeed, så har jeg ikke personligt behov for det, men vi kan sikkert godt få 3point.dk til at lave et lille skriv om BLOK64


A.M

3 år siden

Flere gode forslag, men lige pt kunne det være rart bare med flere end 20 synlige beskeder i skakten, når det for alvor går løs med aktiviteten, vil det hjælpe en del.


Stefan Roi

3 år siden

Hvis der laves nyhedsfeed, kan du også overveje feed fra twitter med relevante hashtags.


Stefan Roi

3 år siden

Jeg har et forslag til en ny sektion på blok64, hvor man kan idégenerere. Det ligger nok lidt ude i fremtiden, og er måske krævende at bygge, men jeg tror det kunne give stor være for klub og fans. På blok4 - og andre steder - diskuteres med jævne mellemrum forslag til forskellige tiltag omkring klub og fanmiljø - vedr. sange, stadionoplevelse, osv. Der kommer ofte nogle guldkorn og det er tydeligt at mange går rundt med gode idéer, men det drukner i alt mulig andet på debatfora. Mit forslag er at lave en sektion, hvor vi fans kan køre nørde idéer til mulige tiltag indenfor forskellige kategorier. Et eksempel: Jeg foreslår at der laves en tifo med nogle balloner og uploader en skitse. En anden bruger foreslår at det skal være heliumballoner, og en tredje skriver at han kan skaffe gratis helium gennem arbejdet. Forslaget får 70 likes og 5 dislikes. Tifogruppen kan så vælge at bruge det til inspiration. En idé kan også være "noget vi gerne vil vide om klubben", som 3point kan vælge at føre ud i livet. Eller det kan være "noget vi savner på stadion" som klubben kan lytte til. Pointen er altså at have et sted hvor vi fans kan flekse de kreative muskler, og bidrage til klub & miljø - på en struktureret måde. Hvis der er stemning for at det skal blive til noget, kan jeg sagtens stå for at konceptualisere.


SimonP

3 år siden

Hey Stefan - synes idéerne med idegenererings-området og "noget vi vil vide om klubben" er rigtig spændende. Lige pt forestiller jeg mig det som noget der minder om en debat, dog med mulighed for at uploade billeder og vote på de forskellige indslag eller tager jeg fejl?


Stefan Roi

3 år siden

Prøv at kigge på denne side: https://ideas.lego.com/projects/discover#search/f:projectStateFilter=gathering_support/s:most_recent/n:21 Niveauet er selvfølgelig et andet, og billederne er naturligt nok meget i fokus - men det er nogle af det samme jeg foreslår. Som sagt bidrager jeg gerne hvis det skal laves.


SimonP

3 år siden

Lige en opdatering herfra: det har desværre været sløvt med opdateringerne på siden længe, da jeg har haft travlt. Dog er der nu blevet lavet følgende opdateringer på siden: * Skakten har fået et arkiv (bemærk at der som minimum skal sættes en start/slut dato for at beskeder indlæses) * Forbedring af skakten på mobil. Mange har efterspurgt at pladsen udnyttes bedre på mobil, så der kan ses flere beskeder. Den nye visning skulle gerne give en bedre oplevelse for mobile brugere på skakten. * Ny feature: kampe. Det er muligt at vurdere spillere (på 7-trins skalaen) efter hver kamp. Man skal være logget ind for at kunne vurdere. Efter vurdering vises den gennemsnitlige vurdering (stjerne-ikonet) og din personlige vurdering (ansigt-ikonet). Bemærk at det kun er muligt at vurdere op til 48 timer efter kickoff.


Kirkegaard

3 år siden

Jeg kunne godt tænke mig, hvis du konverterede fra http til https (https://biztechmagazine.com/article/2007/07/http-vs-https). Så vi ikke bliver advaret om at siden er usikker hele tiden, det hjælper sikkert også på googles søgeoptimering. mvh Kirkegaard


SimonP

3 år siden

Jeg har nu aktiveret https:// på siden. Foreløbigt virker siden både på http og https, så man skal besøge https-versionen for at få den sikre side. SSL-rapporten kan ses her: https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=www.blok64.com


Felix

3 år siden

Kan der gøres noget ved farverne... Det er MEGET lyst med alt det hvide - og hvidt... Den lader vi lig estå.. Så kør Blå bagrund eller noget i den dur :)


Jspr

3 år siden

Mindre afstand mellem de enkelte opslag på skakten så man ikke skal scolle så meget for at gennemlæse :)


Jspr

3 år siden

... Og lidt mørkere farve på teksten her i debatten og skakten så den er tydeligere at se for mine halvgamle øjne


Kewell

3 år siden

Et ønske jeg lige faldt over i Skakten. At teksten ikke slettes, hvis man overskrider de 200 tegn og trykker på "Enter", samt evt. end form for nedtælling, når man nærmer sig de 200 anslag.


S.P.

3 år siden

Jeg tilslutter mig Kewells ønske. Jeg skriver alt for møjsommeligt på mobilen til blot at se det hele forsvinde, når jeg trykker Send ...


S.P.

3 år siden

Er jeg den eneste, der ikke kan se tidligere indlæg i skakten? Fra forsiden kan jeg se de 5 seneste posteringer, men vælger jeg "gå til skakten", så er der kun skrivefeltet og intet andet. Og når jeg trykker "send", så sker der intet ...


Stefan Roi

3 år siden

Når jeg læser åbner den udmærkede sektion 'kampe' på mobil (android-chrome) er den meget langsom/ustabil til at indlæse. Måske skyldes det store baggrundsbilleder i boksene? Min browser er normalvis ikke langsom.


A.M

3 år siden

Tilslutter mig ønsker om mørkere tekstfarve, gerne sort - og mindre afstand mellem indlæg i skakten - men vigtigst med tekstfarve.


SimonP

3 år siden

Tak for ønskerne - de er noteret. Jeg får fikset den med at teksten forsvinder når man trykker send, det er en fejl og ikke tilsigtet. Jeg tager også et kig på tekstfarven, så den bliver lettere at læse. Mht. kampe-sektionen, så oplever jeg også at den kører meget trægt på mobilen, det er også et punkt der bliver kigget på i næste opdatering. Mht. tidshorisonten på opdateringerne vil jeg gerne sige før jul, men kan ikke give en garanti på det.


Tvile

3 år siden

Hej Simon Tak for det fede site.. Under vurdering af spillerne - burde der ikke være en valgmulighed der hedder for kort tid på banen?


S.P.

3 år siden

Hej Simon Kigger du også på skakten, jvf tidligere post: "3 dage siden: Er jeg den eneste, der ikke kan se tidligere indlæg i skakten? Fra forsiden kan jeg se de 5 seneste posteringer, men vælger jeg "gå til skakten", så er der kun skrivefeltet og intet andet. "


SimonP

3 år siden

Hej SP, jeg kigger gerne på problemet, men har ikke selv kunnet fremprovokere fejlen. Kan jeg få dig til at sende et screenshot samt browser + operativsystem til blok64com@gmail.com? Så tager jeg et kig på det. Mailen har jeg lige oprettet, og kan bruges til at rapportere bugs med screenshots og andet info


Mandriel/Oliver

3 år siden

Kan links gøres aktive i skakten? Det ville være rart!


SimonP

3 år siden

Hej Oliver, aktive links i skakten er på listen over ting der kommer med i næste opdatering :-)


SimonP

3 år siden

Jeg har lige lagt en opdatering ud, der gør teksten mørkere i debat + skakt, derudover er links blevet klikbare i skakten. Der er også kommet en tæller på, der viser hvor mange tegn der er tilbage så snart man har færre end 50 tegn tilbage i skakten. Internet Explorer 11 skulle også virke på skakten nu. Cache skal sandsynligvis tømmes i browseren før ændringerne træder i kraft


Cuenca

3 år siden

Tak for super fedt site Simon. Virkelig godt arbejde der sikrer, at man stadig kan få stillet sin tørst efter Brøndby sladder :-)


duro

3 år siden

fedt at b4 kører videre, kan man ikke lave tråden, så nyeste kommentar stør øverst ?


SimonP

3 år siden

Hej Duro, det er på to-do listen - jeg får det tilføjet næste gang der kommer opdateringer til siden :-)


Kirkegaard

3 år siden

Der er nogle problemer med upload af billede funktionen: (1/1) MethodNotAllowedHttpException in RouteCollection.php (line 251) at RouteCollection->methodNotAllowed(array('POST'))in RouteCollection.php (line 238) at RouteCollection->getRouteForMethods(object(Request), array('POST'))in RouteCollection.php (line 176) at RouteCollection->match(object(Request))in Router.php (line 548) at Router->findRoute(object(Request))in Router.php (line 527) at Router->dispatchToRoute(object(Request))in Router.php (line 513) at Router->dispatch(object(Request))in Kernel.php (line 176) at Kernel->Illuminate\Foundation\Http\{closure}(object(Request))in Pipeline.php (line 30) at Pipeline->Illuminate\Routing\{closure}(object(Request))in TransformsRequest.php (line 30) at TransformsRequest->handle(object(Request), object(Closure))in Pipeline.php (line 148) at Pipeline->Illuminate\Pipeline\{closure}(object(Request))in Pipeline.php (line 53) at Pipeline->Illuminate\Routing\{closure}(object(Request))in TransformsRequest.php (line 30) at TransformsRequest->handle(object(Request), object(Closure))in Pipeline.php (line 148) at Pipeline->Illuminate\Pipeline\{closure}(object(Request))in Pipeline.php (line 53) at Pipeline->Illuminate\Routing\{closure}(object(Request))in ValidatePostSize.php (line 27) at ValidatePostSize->handle(object(Request), object(Closure))in Pipeline.php (line 148) at Pipeline->Illuminate\Pipeline\{closure}(object(Request))in Pipeline.php (line 53) at Pipeline->Illuminate\Routing\{closure}(object(Request))in CheckForMaintenanceMode.php (line 46) at CheckForMaintenanceMode->handle(object(Request), object(Closure))in Pipeline.php (line 148) at Pipeline->Illuminate\Pipeline\{closure}(object(Request))in Pipeline.php (line 53) at Pipeline->Illuminate\Routing\{closure}(object(Request))in Pipeline.php (line 102) at Pipeline->then(object(Closure))in Kernel.php (line 151) at Kernel->sendRequestThroughRouter(object(Request))in Kernel.php (line 116) at Kernel->handle(object(Request))in index.php (line 54)


SimonP

3 år siden

Hej Kirkegaard Jeg har prøvet at bruge billeduploaderen til profilbilledet, men har ikke kunnet genskabe fejlen. Vil du sende info om browser + operativsystem (enhed) samt vedhæfte billedet du prøvede at uploade i en mail til blok64com@gmail.com ? Så tager jeg et kig på det


SimonP

3 år siden

Test af sortering af emner


SimonP

3 år siden

Jeg har lagt en lille opdatering op på siden. Opdateringen giver mulighed for at trykke på profilbilleder i skakten/inde i debatten for at se hvor mange beskeder vedkommende har skrevet i skakten/debatten (som på Blok4). Derudover bliver debat-oversigten fra nu af sorteret efter seneste svar og ikke efter hvornår debatten er oprettet (gælder fremtidige svar). Browserens cache skal tømmes før klik-på-billed funktionen træder i kraft (alternativt kan man genindlæse siden ved at bruge CTRL+F5 på Windows).


BlauGelb

3 år siden

En "Til Bunden" / "Til Toppen" funktion i debatten.


Kalledrengen

3 år siden

Hej Simon Vil det være muligt at lave en rangliste med spillernes overall karaktergennemsnit baseret på brugerafstemningerne? Evt. med forskellige sorteringskriterier: Alle kampe 17/18 sæson Seneste 10 kampe Seneste 5 kampe Osv.


SimonP

3 år siden

Statistikdelen er noget der stadig skal forbedres - indtil videre er det muligt at se spillernes individuelle karakterer sammenlignet med gennemsnittet for de seneste 5 kampe. Sammenligningen kan ses hvis man trykker på spillerens navn inde på kamp-siden. Planen er at man på grafen selv skal kunne vælge sammenligningsperioden og evt. vælge hvilke spilleres karakterer der skal med på grafen


Kalledrengen

3 år siden

Det havde jeg ikke engang lagt mærke til at man kunne. Tak for info. Men en tabel over spillere med f.eks. min. 5 starter i sæsonen.


SimonP

3 år siden

Det er nu muligt at tilføje et billede til sine beskeder i skakten. Browserens cache skal tømmes for at ændringen træder i kraft. Hvis I oplever problemer med opdateringen må I meget gerne sende et screenshot + så detaljeret en beskrivelse af fejlen som muligt til blok64com@gmail.com


TF

3 år siden

Hej Simon, jeg har ikke lige kigget alle indlæg igennem, så måske det er på ønskelisten i forvejen. Det er utroligt svært og rette i en tekst man er igang med at skrive. Her er det fint men i skakten er det stort set umuligt. Kan det fikses ? Det er måske også bare mig der staver og skriver som de blinde slås :)


SimonP

3 år siden

Hej TF - er det på mobil eller PC at du oplever at det er svært at rette i teksten? Jeg er i gang med at kigge på en løsning for at få stavekontrollen til at virke på mobil i skakten, så der skulle komme færre fejl den vej igennem :-) Med hensyn til størrelsen på tekstfeltet er der dog ikke lige pt. planer om at ændre den pga den begrænsede plads på mobilskærmenDu skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind