pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Hvor er de gamle B4 debattører?

Hvor er de gamle B4 debattører?

Sparkle1975

2 år siden

Er de fleste gamle B4 debattører forsvundet? Tænker ikke kun på brugerne, men også dem der var tæt på admin-gruppen. Selvom B4 er væk og vi nu har fx B64, så kan alle jo stadig debattere herinde. Det har været en spændende sæson. Og med mange debatemner. Heldigvis flest gode, og de store krige på nettet har været ting a la Kliment- og Jung-bashing. Tænk, at det er sådanne luxusproblemer vi står med.


Andersen_DK

2 år siden

Jeg har altid mest læst med, uden at blande mig for meget i debatten. Så jeg savner måske mest de gamle tags såsom "LALLEGADE BRIGADE" og "VRED KOALA". Og så selvfølgelig Chresjan. Han var altid garant for et godt grin


Kimse

2 år siden

Jag er lige så aktiv her son på B4.


Celius

2 år siden

Jeg gemmer mig aldrig. Er lige så lalleglad naiv og kontant som altid :P


Trequartista

2 år siden

Og bare lige for at slå fast, Sparkle. Du er en af de gamle ikke, tidligere kendt som Iver? Jeg synes der er mange fra det "sene" B4. Koryfæerne fra den periode som Andersen omtaler røg vel også stille og roligt ud i slutningen af B4-tiden.


Sappy113

2 år siden

Hvem tænker du specifikt på? Vi er stadig alle i miljøet omkring Brøndby, men ikke så mange deltager i debatfora længere, men kan i stedet findes på Twitter.


Sparkle1975

2 år siden

Ikke nogen specifikt, synes der er mange der er væk. Og et debatforum er stadig langt bedre end Twitter. Men måske man skulle lav en twitterkonto for BLOK64.COM og så engang imellem linke til specifikke debatter? Det kan måske trække nogen med tilbage.


JBLDK

2 år siden

Læser mest med, men har været på "blokken" dagligt siden 2003-ish.. TAGS ville være legendarisk "NSFW" "HARDCORE" "PIV PIV" "5 KR.".


Loftus

2 år siden

Jeg var rimelig aktiv på Blok4, men her er jeg nok mere observatør. Jeg hedder stadig det samme.... jeg savner Lambrusco festerne og bets :)


Holmerdk

2 år siden

Jeg synes at opleve en del af de gamle, om ikke andet så semi-gamle, herinde også :) Det er nok mest topboys :P der måske mangler, eller har skiftet nick.


Mandriel/Oliver

2 år siden

Top-"boys" ved hvor vi er hvis de skulle få lysten igen - Det er ikke mange dage siden der blev lavet et nyt cover-slideshow på Blok4s facebookside, med en henvisning her til siden. https://www.facebook.com/Blok4-115686398460302/


Bobas

2 år siden

Jeg er bestemt gammel, - på alle måder og områder ????


P68

2 år siden

Jeg ved positivt fra i hvert fald en af de gamle top boys, at de ikke længere har lyst til at være en del af Brøndby historien. udsalg af værdier etc. Det gælder nok for en del af dem. I øvrigt er jeg ikke gammel. Men har stadig en t shirt med arne på


Mandriel/Oliver

2 år siden

P68: Det lyder alligevel som en voldsom reaktion - og lidt trist. Hvilke værdier tænkes der på? Men jeg havde nok luret at et par havde det sådan. Her kommer forøvrigt forklaringen på hvorfor det endte med lambrusco - Direkte citeret fra en tidligere "topboy". "Det startede med et internt væddemål (mener det var om Brøndby blev mestre eller ej), hvor den som tabte skulle medbringe et antal flasker lambrusco til fælles konsumering. Dengang var det så også kun nogen få stykker af os som deltog - naturligt nok, men rygtet gik jo. Så det gik så videre til at blive udbredt generelt på blok4 siden, hvor folk kunne indgå bet med lambrusco som indsats, men som bekendt var det jo ikke de mest regelrette der deltog derinde altid, så det endte med at folk kom med andre ting. Men indtil videre var det mest dem som var på blok4 der vidste noget om at der blev holdt noget - men rygterne gik jo. Og til sidst blev det så til den store event, hvor folk der havde lagt bet og andre blot kunne falde forbi til festerne, hvor det mere gik ud på at hygge sig end hvem der nu lige tilfældigvis havde haft noget med - ja, der var endda folk som kom forbi med noget uden at have lavet et bet først (eller lavet bet der var så åbenlyse at de ville tabe dem)."


P68

2 år siden

M/O: Ja, præcis sådan med Lambrusco bets. Alle var velkomne til de sidste par fester, fordi der var så meget på bordet. Lige fra frikadeller til hele flasker vodka. Lambrusco var mere en hævn drik på grund af hovedpinen bagefter. Det var stort. Jeg nåede desværre aldrig over til en fest. Der var også Arne striber og et eller andet sted ude i europa havde en eller anden afstemning kårret B4 til den næstvildeste fanfraktion rundt om BIF. Blok4 var et fantastisk sted. Og vilde debatter om Bjerregaard. Ikke mindst fordi et par af topboys havde jobs eller småjobs på kontorerne med web og kommunikation.Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind