pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Truppen anno 2018/19 pr. 22/5-2018

Truppen anno 2018/19 pr. 22/5-2018

JJOLSEN

2 år siden

Synes vi skulle have vores egen oversigt af truppen til den kommende sæson. I er meget velkommen til at komme med indspark, om hvor vi burde forstærke os, hvad der er af plusser og minusser i truppen. Vil dog helst ikke have at det bliver til en transfer tråd. Keeper: Benjamin Bellot, Casper Hauervig Center-back : Benedikt Röcker, Hjörtur Hermannsson, Paulus Arajuuri, Joel Kabongo, Christian Enemark, Venstre-back : ,Bjørn Kopplin, Gregor Sikosek , ( Svend Crone ) Højre-back : Johan Larsson, Jens Martin Gammelby, Svend Crone, ( Bjørn Kopplin ) Defensiv midt: Christian Nørgaard, Filip Blazek, (Lasse Vigen Christensen ) Midt bane : Lasse Vigen Christensen, Simon Tibbling, Hany Mukhtar, Kasper Fisker, Morten Frendrup, Angreb: Kamil Wilczek, Kevin Mensah, Andreas Bruus, Mikael Uhre, Gustaf Nilsson, Håber jeg harfået alle med, det giver en trup på 22 spillere pr. 22/5-2018 Her til sidst en lille oversigt over spillere der har fået 1.holdsdebut fra Masterclass og spillere Klubben har kontrakt på Magnus Warming Offensivmidt Gregers Arndal-Lauritzen Venstre back, været udlejet. Hvad jeg lige kan se mangler vi 1 ny målmand, 1 ny center back, og 1 ny angriber(måske 2 ) Hvad siger i andre?


Kewell

2 år siden

Som jeg ser det, skal vi gerne have 3 stærke spillere, til 2 positioner, og et 4. valg, som typisk er et ungt talent. På målmandsposten, som er det eneste der afviger fra ovenstående, der skal vi selvsagt have fundet en 1. keeper. Bellot er en ok reservekeeper, og Hauervig er et spændende talent. Centerforsvaret er bemandingsmæssigt besat ideelt, i forhold til ovenstående. Röcker som lederen, og Arajuuri og Hermansson som spillere der roterer, med Kabongo som det spændende talent. Jeg ser ingen behov for ændring her. Ikke mindst også grundet kontinuiteten i forsvaret, hvor vi får en ny keeper ind, samt Gammelby på højre back. På backpladserne, kunne det eventuelt betyde Gammelby, Jung og Kopplin, med Crone som backup. Lige nu er Enemark vist skadet, men han kunne evt. sendes ud på et lejemål senere. Sikosek, som kommer tilbage, ser jeg ingen fremtid for hos os, så ham håber jeg vi sælger. Det betyder at vi mangler en venstre back til start 11'eren, vel vidende, at Kopplin sagtens kunne tage den, hvis man ikke finder den rigtige mand. Det kunne evt. være Jung, som der er rygter om, at vi arbejder på. På midtbanen bliver det i stedet til 6 stærke spillere til 4 pladser, og så en eller to unge talenter som backup. Der tæller jeg Nørgaard, Vigen, Tibbling, Fisker og Mukhtar i den første kategori, hvilket betyder at vi mangler en her også, hvilket meget gerne må blive Kaiser. Så har vi Blazek og var der ikke snak om, at Frendrup rykkes op? Så er talenterne der også, hvis man altså stadig tror på Blazek. Jeg har en forhåbning om, at Hlynsson snart bliver aktuel, men det kan være, at han skal have et år mere, inden han rykkes i truppen. I angrebet har vi Wilczek, som klar starter, og så Uhre og Nilsson, som backup, med Bruus som det helt unge talent. Ligesom med Sikosek, ser jeg ikke den store fremtid i Nilsson hos os. Jeg mener sagtens han kunne være noget værd, for den rigtige svenske klub, så mon ikke vi sagtens kan sælge ham dertil, hvor han i en meget ung alder, spillede fint. I angrebet kræver det lidt arbejde, hvis man skal ramme mine forhåbninger. Vi skal have en ny starter ind i stedet for Pukki (med mindre at han og Bech finder hinanden). Og så, uden at der skal gå for meget transfersnak i den, en drøm om, at vi henter, Dreyer i Esbjerg, og så lejer Bruus ud. Så står vi med Wilczek, Pukki afløser, Uhre og Dreyer. Det er en stærk kvartet, med de rette profiler. Alternativet kunne selvsagt være, at man beholder Bruus og Nilsson i truppen, og blot erstatter Pukki. Så har man Wilczek, Pukki afløser, Uhre, Nilsson og Bruus. Så kogt ned, så skal vi have en 1. keeper, en venstre back, gerne til start 11'eren (evt. Jung), en afløser for Halimi (evt. Kaiser/Halimi) og en angriber til start 11'eren. Og så håber jeg, at vi kommer til at rotere lidt mere, blandt de tre spillere, til de to pladser. Henter vi eksempelvis Jung, skal Kopplin stadig ind og spille en del minutter. Det samme med Vigen og Fisker på midten, og Uhre i angrebet.


Sparkle1975

2 år siden

Legia Warzawa er ude efter Anthony Jung


Sparkle1975

2 år siden

..tiden går og der kommer intet ud om Dominik Kaiser. Jo længere tid der går, jo mindre tror jeg på det. Måske det også ville være for godt til at være sandt? Vil i øvrigt også hellere have Timo Werner fra Leipzig


Bobas

2 år siden

Det ser ud til at tyskerne vil sælge jung til Legia Warszawa. Om vi vil byde mere er spørgsmålet


Sparkle1975

2 år siden

Nå, vi får nok ikke Timo Werner. Men så må vi jo glæde os over Dominik Kaiser. Lige nu har vi så en trup med nogen spillere vi VED er her næste år (bl.a. de nye), så er der spillere vi kan FORVENTE er her, så er der nogen få spillere hvor der må forventes bud (Larsson og måske Mukhtar?), der er lejede spillere vi må forventes at kæmpe for at holde på (Jung, Halimi og Kliment), og endelig er der spillere som vi må forvente forlader os fordi de enten ikke indgår i vores planer eller ikke passer ind i systemet ift. muligheden for et salg (Sikosek, Nilsson og muligvis nogen unge). Disse skal så sælges eller udlejes. Kan vi holde på Jung og Halimi, så synes jeg vores trup er decideret skræmmende. Holder også gerne på Larsson, men det kan godt være at 4 backs er lige i overkanten (sidste år havde vi reelt 3, hvoraf Crone næsten ikke blev brugt siden Jungs ankomst). Så 4 backs giver mange splinter i røven for reserverne. Og fx Gammelby på bænken virker lige luxuriøst nok.


JJOLSEN

2 år siden

Synes vi skulle have vores egen oversigt af truppen til den kommende sæson. I er meget velkommen til at komme med indspark, om hvor vi burde forstærke os, hvad der er af plusser og minusser i truppen. Vil dog helst ikke have at det bliver til en transfer tråd. Keeper: Marvin Schwäbe, Benjamin Bellot, Casper Hauervig Center-back : Benedikt Röcker, Hjörtur Hermannsson, Paulus Arajuuri, Joel Kabongo, Christian Enemark, Venstre-back : Bjørn Kopplin,Antony Jung, Gregers Arndal-Lauritzen Gregor Sikosek , Højre-back : Johan Larsson, Jens Martin Gammelby, ( Bjørn Kopplin ) Defensiv midt:Josip Radosevic, Filip Blazek, (Lasse Vigen Christensen ) Midt bane : Lasse Vigen Christensen, Simon Tibbling, Hany Mukhtar, Kasper Fisker, Morten Frendrup, Dominik Kaiser Angreb: Kamil Wilczek, Andreas Bruus, Mikael Uhre, Ante Erceg, Nikolai Laursen (Kevin Mensah pt skadet) Håber jeg har fået alle med, det giver en trup på spillere 27 pr.10/7 -2018 Når jeg ser på truppen pt. kunne jeg godt tænke mig vi skilte os af med min 2 mere og fik 1 midtbane spiller mere ind som back op for Hany, da jeg ikke føler vi har en naturlig 10er i truppen, som kan afgøre kampen selv eller lægge op til en medspiller som en Hany kan gøre. Her til sidst en lille oversigt over spillere der har fået 1.holdsdebut fra Masterclass og spillere Klubben har kontrakt på Magnus Warming Offensivmidt Mulige spillere fra MC der vil blive brugt: Jesper Lindstrøm Agust HlynssonDu skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind