pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/VAR - kan man lide det eller tror det er kommet for at blive

VAR - kan man lide det eller tror det er kommet for at blive

henrikTS

2 år siden

Kan godt li VAR. Men jeg synes det bør bruges anderledes. Det med at spillet kan stoppes efter +30 sek holder ikke. Bør bruges til der hvor dommeren er i tvivl. Så kan han fløjte kampen af og så dømme frispark eller hvad der nu er. Hvis det viser sig, der ikke er frispark, staffe eller så videre, kan man lave et "i-gang-sættelses-spark" til det andet hold. På den måde tror jeg man vil undgå at skulle annulere mål, andre røde kort hændelser osv. Men overordnet er jeg egentlig glad for VAR og helt specielt chip-i-bolden.


Jspr

2 år siden

Jeg er også fan af VAR, og jeg er egentlig fint tilfreds med formatet som har været brugt under VM. Jeg syntes det er fint at spillet kan sættes i gang med det samme mens VAR dommerene kigger episoden igennem, også selvom der så efter 30 sekunder kan dømmes straffe eller annulleres et mål.


Felix

2 år siden

Jeg syntes VAR har sin ret - og jeg er tilhænger af det. Med tiden vil det give flere mål (ikke pga VAR kendelser men pga mere offensivt spil) Med tiden vil forsvarsspillere skulle passe mere på og dermed give angribere mere plads - dermed flere mål. Fodbold er nået et niveau hvor der er for mange beskidste or tivvlsomme greb som bruges for at "vinde". Men - der skal arbejdes med dommerne og måden VAR tages i brug. Der har endnu ikek været en VAR kendelse som ikke har DØMT et straffe/frispark osv. Og der skal være klare linier for hvor lag tid der kan gå. Vores spil eksempelvis er bygget op omkring kaos og i en situation hvor modstanderen brokker sig og er utilfredse og bruger tid på det - er der kaos - og det er der vi skal slå til. Så det er klart at en kendelse midt i et "Sexy" kontra angreb - det fungerer ikke. Måske man skulle arbejde med at det "bordtømte" hold skal BEDE om VAR kendelse og så kun har x antal per kamp.... Felix


Teddy

2 år siden

Syntes det ødelægger fodbolden i det format det har nu, man kan ikke juble over en scoring, før 30 sek efter for den kan jo lige skulle ses igennem. Og hvorfor overhovedet have en dommer på banen, han kan vel lige så vel sidde i et tv rum og dømme, så kan han se det hele. Ønsker mig tilbage til de gode gamle dage, før VAR, fc klubberne og alt det andet moderne. Skrevet af en gammel sur mand ????


Incognito

2 år siden

Jeg er ikke tilhænger af spilstop for at checke VAR, men omvendt er jeg også dødtræt at divere, brydekampe i felterne og den slags som VAR har en mulighed for at minimere. Men linien skal være ens fra kamp til kamp, spillerne skal vide hvad de skal forholde sig til.


tct1979

2 år siden

Felix: det lyder som en blanding af håndbold og nfl


Madchild

2 år siden

Jeg kan godt lide var. Da det hjælper med at få skuespil “lidt” ud af spillet. Samt gør så neymar ikke bare kan tage sig til hovedet og så for modstanderen rødt.


tct1979

2 år siden

Hvornår er det sket? Tænker det er noget du forstiller dig


henrikTS

2 år siden

Brugen af VAR har ændret sig over turneringen. Som det virker nu, virker det ikke. Vi er tilbage ved gamle, dommerfejl på stribe og ingen hjælp fra VAR, eller fejl fra VAR. Så må sige her med 4 kampe igen, kan jeg ikke se fornuften i VAR.Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind