pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Kørsel fra Horsens til Esbjergkampen (19. august)

Kørsel fra Horsens til Esbjergkampen (19. august)

Lurs

2 år siden

Kørsel fra Horsens til Esbjergkampen (19. august) Godmorgen Blok64 Jeg planlægger at køre til Brøndby Stadion til Esbjergkampen søndag d. 19. august, hvis jeg kan finde nogen at følges med fra Horsens eller opsamling et sted i nærheden af en motorvejsafkørsel. Kan jeg friste med et lift? Planlagt afgang fra Horsens 14:15 Cirka ankomst ved stadion 17:00 Afgang fra stadion umiddelbart efter kampen. Cirka 1100 kr til bil, diesel og bro, så 275 kr/mand hvis vi er 4. /Lars Om mig: Brøndbyfan siden slut-80erne (jeg er årgang 81). Født og opvokset i Nordjylland. Meget aktiv fan i 20erne, da jeg drak mig i hegnet til de fleste kampe. I 30erne mere sporadisk, en håndfuld kampe i Jylland og en enkelt kamp på hjemmebane per sæson cirka. Jeg håber at nå flere kampe i år og overvejer sæsonkort.


Tvile

2 år siden

Fedt Lars,, Bor selv i Glostrup, så har ikke behov for et lift, men fedt at du tilbyder det til andre. Mere af det folkens.


hlund

2 år siden

Hej Lars Bor selv lige syd for Skanderborg, og kørte til Pokalfinalen, hvor jeg havde Anders Bruun med fra Horsens. Jeg har overvejet sæsonkort i år også, men er lidt usikker på om jeg kan få familielivet til at hænge sammen med mange kampe på stadion... Men går lige i nærmere overvejelse omkring det... Jeg er stort set lige som dig, bortset fra jeg er fra sydjylland i stedet for... Men årgang 82, set masser af kampe med alt for meget alkohol fra jeg var omkring 17 og frem, og så stille og roligt aftaget i forbindelse med arbejde og familie. Er dog stadig afsted til en del kampe her i det jyske. /Henrik


Kalledrengen

2 år siden

Hej Lars Godt initiativ. Jeg er selv fra Hvidovre, så jeg har ikke brug for tilbuddet, men jeg tænkte at hvis idéen skulle gennemføres (og måske på fast basis fremover), så ville et fast mødested tæt på motorvejen og med mulighed for parkering være en god idé. Det kunne f.eks. være ved McDonald's på Strevelinsvej i Fredericia. På den måde kan man nemt samle de fleste, som skal fra Jylland til Brøndby Stadion.


lusk

2 år siden

Hej Lurs. Er selv fra Horsensområdet, og kunne godt være klar på noget samkørsel. Jeg tager ikke til hver kamp, men måske 3-4 kampe på stadion, og kunne være fedt at have 2-3 andre at køre med/splitte udgifter og få snakket en masse fodbold. Er årgang 69 og oprindelig fra Greve, så jeg har en ven i Greve som jeg altid følges med - så hvis der er plads i bilen, så skal han gerne med fra Greve. Jeg kan sagtens køre også. Kunne være fedt, hvis vi kunne have en lille Horsens klan som kunne finde ind i noget samarbejde omkring kørsel - fedt initiativ. Du er velkommen til at smide mig en mail på henrik.lerche@icloud.com. Evt lave en FB gruppe ?


Lurs

2 år siden

Tak for feedback og ideer. @hlund og lusk: Jeg kan ikke helt gennemskue om I overvejer turen næste søndag ud fra jeres svar? Jeg forsøger at få lavet en FB-gruppe. Jeg vil lige så gerne køre med en anden som selv køre. Kunne være fedt hvis vi kunne skiftes lidt.


Lurs

2 år siden

Det ser ud som om at jeg har lykkes med at lave en gruppe. I kan muligvis ansøge om medlemskab her: https://www.facebook.com/groups/318038638765905/ Ellers skriv jeres email her, så kan jeg inviterer.Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind