pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Tak for det første år på Blok64

Tak for det første år på Blok64

SimonP

2 år siden

Så rundede Blok64.com den skarpe alder på 1 år, som i dagens anledning bliver markeret med en udskiftning af ikonet. Året har budt på mange Brøndby-oplevelser, som er blevet skrevet om og debatteret herinde. Flest positive med pokaltriumfen som det hidtidige højdepunkt, men også negative som 2-2 resultatet i Horsens. 71604 beskeder er det blevet til i skakten i løbet af det første år. De tre datoer med flest beskeder i skakten har været: 1. 18/05: 2-2 resultatet i Horsens (2463 beskeder) 2. 22/04: 4-3 udesejren over Nordsjælland (1679 beskeder) 3. 19/04: 3-2 udesejren over Midtjylland (1417 beskeder) De tre mest aktive på skakten i løbet af året har været: 1. Mandiel/Oliver: 4618 beskeder (6,44%) 2. Lars W: 4509 beskeder (6,29%) 3. Jakobb: 3542 beskeder (4,95%) Jeg håber den gode debat fortsætter sammen med de forhåbentligt gode Brøndby-resultater i 18/19-sæsonen – lad os starte med en sejr over Subotica i morgen ????. Til dem der ønsker at se mere omkring skaktens beskeder, er her link til et billede af antal beskeder pr. dag for det forgangne år: https://imgur.com/a/gFeFUA5


Cuenca

2 år siden

Tillykke med dagen og stort tak til dig Simon for at man stadig kan få sit daglige Brøndby-sladder fix :-)


Dortmund

2 år siden

Tillykke med dagen,, Og TAK til Simon????????????????????????????????


Trequartista

2 år siden

Tillykke til b64 og endnu et kæmpe tak! Tråden her kan måske prompte dig til at gøre links aktive i debatten (som du har gjort i skakten) - igen tak for din store indsats ;)


Kimse

2 år siden

Du er en helt, Simon. Tak for Blok64!


Kewell

2 år siden

Det år gik godt nok hurtigt :-). Men jeg kan kun gentage det jeg sagde omkring åbningen af siden. Du skal have et stort tak for B64 Simon!


Le Frere

2 år siden

Tillykke med dagen, SimonP. Fedt du har givet alle os stakkels limsniffere et værested ;-). Stor tak.


Dolling

2 år siden

Af hele mit blå gule hjerte, TAK Simon! ps - hvis du keder dig en dag vil det være fedt hvis arkivet kommer op med den ældste besked først, så man ikke skal scrolle hele vejen ned til bunden for at starte med at læse..


PL

2 år siden

Tilslutter mig koret der sender en stor tak SimonP, hvor skulle vi ellers være gamle og bedrevidende ???? Tillykke til Blok64!


mvp

2 år siden

Tillykke til blok64! :)


pulsen

2 år siden

Tillykke med fødselsdagen ⚽️???????????????? Tak Simon


BlauGelb

2 år siden

Tillykke til Blok64 og tillykke til os som dagligt glædes over blokken. -t kæmpestort TAK til Simon for sitet. -Når barnet nu skal udvikle sig i sit andet år, ville muligheden for at kunne hoppe direkte til bunden i en debattråd, så man ikke skal scrolle sig lam i armen, når man vil læse nyeste indlæg.


Finni

2 år siden

Stort tillykke med det første år. Også en tak til SimonP.


Fodboldekspert

2 år siden

Til lykke til Oliver med den flotte titel.


Sparkle1975

2 år siden

Tillykke - B64.com er fed


Jedi Mind Tricks

2 år siden

Tusind tak til dig Simon. Du er var en helt da du reddede Blokken og er det stadig :-) Keep up the god work


Kapper

2 år siden

Tillykke og stor tak til Simon!


Hellinnorth

2 år siden

Tak for dit arbejde simon.Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind