pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Startopstilling: ps&e-Brøndby IF

Startopstilling: ps&e-Brøndby IF

Sparkle1975

2 år siden

Tror vi stiller med følgende: Schwäbe Larsson - Arajuuri - Kabongo - Jung Radosevic Tibbling - Kaiser Mukhtar Wilczek - Uhre Jeg tror man giver Röcker endnu en pause. Han virker ikke til at være i topform, og der er ikke råd til svipsere. Han kan spille sig i form igen i returkampen mod Subotica. I stedet tror jeg man belønner Kabongo for nogen gode optrædener. Selvfølgelig laver han også fejl, men hans speed er vigtig. Arajuuri er heller ikke langsom, specielt når han er retvendt og kommer op i fart. De skal dække op for N'Doye og Fischer. Jeg kan ikke forestille mig at de stiller med 2 angribere + Fischer på midten, så tror Fischer + N'Doye fremme, og så må vi se om de tør spille med Falk centralt sammen med Zeca, eller om Falk smides på fløjen. Bjelland udgik i går med en skade, men det kan ikke udelukkes at han er klar søndag. Han blev måske taget ud fordi de var en mand i overtal og bare ikke ville tage chancer. I front ville jeg vælge Wilczek og Uhre. Jeg synes de fungerede fint sammen mod Nordsjælland. De skaber plads til hinanden og er bedre til at være i boksen end fx Erceg er. Uhre er hurtig, og også fysisk stærk. Ofte mod ps&e og fcm spillede vi med Jan Kliment i stedet for Wilczek, men Wilczek har så efterhånden scoret en del mål mod ps&e, så jeg ville ikke sætte ham af. Om man så vil spille med en høj + lav eller to høje angribere på Coach afgøre. Jeg tror på at Uhre får chancen. OG så synes jeg vi skal gå efter sejren. Det er en lige kamp, men vi ligger nr. 1 og vi har ikke tabt i denne sæson. ps&e kan godt vise sig at være bedre om 2 måneder end nu, så chancen for at slå dem nu burde være rimelig. Selvfølgelig er Radosevic ikke spillet helt ind på holdet endnu, men vi har allerede vist at vi kan variere spillet på midtbanen og fx spille med 2 6'ere. Jeg tror vi trækker Tibbling ned ifm noget af det opbyggende spil. Der er mange muligheder for at justere. Tror dog ikke vi tager Fisker eller Vigen med fra start, men hvis vi gør, så bliver det på bekostning af Kaiser. Hvis Kaiser ikke er i topform endnu, så kan det selvfølgelig være han satser på det sikre.


Kalledrengen

2 år siden

Jeg er meget enige i dine betragtninger Sparkle. Jeg synes dog, at både Vigen og Fisker har spillet bedre end Tibbling og Kaiser, så de 2 pladser er helt åbne. Hvis man overvejer at spille den flade midtbane i dele af kampen, så synes jeg at Vigen skal starte. Det fungerede rigtigt godt mellem ham og Radosevic mod FCN. Om det så bliver Fisker eller Tibbling på den anden plads er hip som hap. Kaiser må gerne få en lille pause og så spille fuld tid på torsdag i returkampen i EL. Selvom jeg gerne så Arajuuri + Joel, så tror jeg det bliver Arajuuri + Röcker.


EbbeZorninger

2 år siden

jeg er ret enig, er dog usikker på om Zorniger stiller med Röcker fremfor Kabongo. Jeg er ret sikker på han starter med Arajuuri, som han har brugt i de kampe hvor modstanderen spiller mange bolde efter nogle gode hættere (FCK,FCM, Horsens). Derudover kan det også være han starter med Vigen fremfor Kaiser, da Vigen blev sparet i går, og kun fik et indhopDu skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind