pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/AZ raus ?

AZ raus ?

Cuenca

1 måned siden

Efter endnu et trist hjemmebanenederlag - denne gang mod pse - har vi nu kun vundet én hjemmekamp ud af 8 i denne sæson. Statistikken er simpelthen forfærdelig på hjemmebane. 1 sejr, 3 uafgjort og 4 nederlag. Og det i en sæson hvor der er solgt rekordmange sæsonkort......næsten 12.000 faktisk. Trist ! :-( Samlet ligger vi på en skuffende 8. plads med kun 18 point for 15 kampe. Der er en reel risiko for at vi kommer i nedrykningsspil fremfor slutspillet. Selvom jeg egentlig synes spillet er blevet bedre de seneste kampe får vi ikke pointene. Sæsonen tegner med andre ord til at blive den værste siden "næsten nedrykningssæsonen". Så hvad skal der ske ? Jeg er selv i tvivl om, hvad der vil være det rigtige, men tvivler mere og mere på, at AZ er den rigtige til at rette skuden op igen. Synes han har virket bitter og negativ siden vi tabte mesterskabet. Ja, Nør var svært at erstatte, men der er investeret rigtig meget i truppen med på papiret dygtige og dyre spillere som Kaiser, Halimi, Schwaabe mv. som i høj grad er købt på AZ anbefaling. Samtidig er jeg træt af hans nedprioritering af de danske spillere. Det virker næsten som om man er bagud på point hvis man kommer fra egne rækker. Hvordan kan Ante være foran Laursen ? Ante er noget af de mest talentløse jeg har set i klubben i mange år og kender ikke off-side reglen :-( Bare et af mange eksempler på nedprioritering af egne talenter i hans tid. Noget jeg tror der kan koste meget på den lange bane i forhold til at kunne tiltrække talenter. Som sagt er jeg i tvivl, men hælder mest til at sige farvel og tak til AZ, og finde en der kan skyde noget humør og gejst ind i en spillertrup, der bør have kvaliteten til meget mere end en 8. plads....


PorstmandPer

1 måned siden

Det er for tidligt af flere grunde: Holdet har mistet deres tre vigtigste spillere. Et formdyk er helt forventet, selv om det man nok kunne have håbet på lidt flere point. Vi så præcis det samme med FCK sidste sæson. Man har gennem flere år forsømt at forstærke forsvaret. Rønnow og Nørgaard har været så gode at forsvarets åbenlyse mangler har været delvis skjult. Men det er ikke kun AZs skyld. Der skiftes sportsdirektør. Det ville være naturligt at få den nye ind over sådan en beslutning. Spillet har været til mere. En nogenlunde kompetent målmand havde sendt holdet cirka lige med Esbjerg. Og det havde været helt OK. Jeg er dog enig i at han har begået en del fejl - blandt andet at bruge Laursen og især Kabongo for lidt.


Bobas

1 måned siden

Nedprioritering? - vi hører jo hele tiden at danske spillere er for dyre. Derfor er vi den klub som har flest udlændinge i suppen(tror jeg nok). AZ? - svært at sige, men vores spillemateriale er måske ikke så godt som vi troede. Hvorfor gik det godt i sidste sæson og hvorfor ikke i denne. De andre er måske bare blevet bedre? Hvorfor kan fcm sælge ud og stadigvæk har en ordentlig trup eller hvorfor fcn som solgte vild kan stadigvæk spille fornuftig fodbold? Vi er alle sammen uenige hvad skal der gøres og hvorfor det er sådan. Det var betydelig nemmere før AZ. Frank skulle bare ud... sådan er det ikke helt denne gang.


henrikTS

1 måned siden

Så vandt vi, men ændre det noget? Tror det ikke. Vi spillede jo ikke ligefrem sikkert. Kan man gøre noget, ja kan man godt. mener spillerne har potentiale til meget meget mere, end de viser. Har hele tiden været usikker på AZ, elsker hans fodboldstil, men er bange for at han ikke er den bedste træner på træningsbanen. Så ja, jeg ville nok overveje at skifte på den post, sammen med VB.


Cuenca

1 måned siden

Der er fire kampe tilbage i efteråret med Sønderjyske, Hobro, Vejle og Vendsyssel. For at bruge en floskel så er de på papiret "lette kampe" eller i hvert fald mod hold vi bør kunne slå. Det skal mindst udløse 6-7 point. Mit bud er at AZ ryger ud, hvis vi i vinterpausen ikke ligger til at komme i slutspillet. Men uanset hvad så har AZ rykket klubben helt vildt i de sidste par år og vist hvad hård træning, disciplin og et stærkt spilkoncept kan gøre. Det skal han have kæmpe kredit for !


Hawk

4 uger siden

Det skal da minimum udløse 9 point, og helst 10 eller 12


henrikTS

4 uger siden

Cuenca - true - Træning træning og træning (kræver jo ligesom disciplin at gennemfører), samt et spilkoncept er godt. Men det skal kunne tilpasses så man stadig spiller godt mod hold der er stærkere end en selv (Gent). Det skal ikke være så "naivt" som det nogle gange virker AZ er.


EbbeZorninger

4 uger siden

Det var Genk vi spillede i mod. - Belgens ubesejrede nummer 1 efter 15 kampe, og nummer 1 i deres gruppe i Europa league, og ikke Gent, der ligger nummer 6 i samme liga. Jeg synes ikke AZ skal ud, han skal have minimum til vinterpausen for at få det vendt. Han har leveret 2 gode sæsoner, og indtil videre en halv dårlig sæson. Vi har ikke ramt vores transfers i skabet i sommers, men burde stadig kunne ligge nummer 3 med nuværende trup. Vi har spillet dårligere end forventet, men marginalerne, som jeg synes var lidt på vores side i sidste sæson, er ikke helt på vores side i denne. Vi har dog ikke været spillet ud af brættet i nogen af kampen - måske med undtagelse af anden halvleg mod SønderjyskE. Jeg synes derudover vores 6er position er i klar bedring, sammenlignet med hvordan det så ud lige efter Nørgaard blev solgt. Jeg kunne dog godt tænke mig vi havde lidt flere strenge at spille på, formationsmæssigt. Når man spiller mod Juventus, ved man ikke om de stiller op i en 3-5-2, en 4-3-3, en 4-2-2-2 eller hvad de finder på. Mod os ved man præcist hvad man skal op i mod, og kan forberede sig på det. Vi er ikke Juventus, men det kunne være spændende om vi havde lidt flere muligheder end diamant eller flad 4-4-2


Kimse

3 uger siden

Sæsonen har været dybt skufende. Men pilen peger trods alt opad. Hvis jeg hed Ebbe Sand og Coach, ville jeg sætte mig ned og forlange ny kompetent vb og målmand i pausen, så tro jeg nok, at skuden skal blive rettet op. Og elvfølgelig få skåret lidt af overskudslageret.


Kapper

3 uger siden

Med en endnu ikke startet sportschef, så ryger AZ ikke. Ikke før den er helt galt og det er nedrykning der er truende. Og med al respekt så kommer det ikke til at ske i år. Det virker til at AZ har løst nogle af problemerne blandt andet fordi han har fået gang i Kaiser og Radio. Fixer han Jung/Larsson problematikken også, så er der ingen ko på isen.


Cuenca

3 uger siden

@HenrikTS m.fl. Enig i det problematiske i AZ's til tider for stædige holden fast i hans spilkoncept. Men sådan har han været fra hans første dag i klubben. Det tror jeg desværre ikke han ændrer på. Men det har helt sikkert kostet point i denne sæson, da vi samtidig også er faldet meget i niveau.Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind