pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Kamptråd: ågf-Brøndby IF

Kamptråd: ågf-Brøndby IF

Sparkle1975

3 år siden

Så er der 2 dage til kamp. Og vi skal vinde kampen for at fortsætte de generelle gode takter her i sæsonstarten Forsvaret har haft ret godt styr på modstanderne i 2 kampe. Midtbanen har mange muligheder. Jeg tror at Halimi kommer tilbage, da ågf burde være et hold vi kan dominere og presse tilbage, og her skal vi så have mere fokus på det kreative. Pukki får også genvalg, da han ikke er solgt og Panathinaikos virker ude af billedet. Rønnow Larsson - Röcker - Aarajuri (hvis ikke han er skadet) - Crone Nørgaard Halimi - Vigen Mukhtar Pukki - Kliment Det er en af de sjove kampe, pga. historikken. Men uanset hvad, så er det bare en kamp der SKAL vindes. Om det bliver 0-1, 2-3 eller 0-7 er ikke vigtigst lige nu - vi skal vinde, og det ville være rart om vi til en forandring faktisk kommer tidligt foran. Gør vi det, så vil vi få mere plads og mere ro på vores spil. ågf er naturligvis super motiverede mod os - det er de altid - men de mangler altså klasse på alle områder. Deres eneste farlige kort er reelt Duncan, og ham skal vi naturligvis pakke ind. Men vi har i denne sæson spillet mod både Marvi Pourie og Federico Santander uden at de kom frem til store chancer, så vi skal satse på at vi også kan klare Duncan. Igen: Koncentration og præcision i afleveringerne er nøglen. Så bør vi få så mange chancer at vi ikke kan undgå at score 2-3 gange.


Homer

3 år siden

Er Duncan ikke skadet?


CVST

3 år siden

Jeg forestiller mig at Fisker starter på banen. Han har været for vild i starten her, og imod AGF, et hold i krise, skal vi bruge hans fanden-i-voldskhed til at presse mere elendighed ned over AGF´erne. Halimi er mere en teknisk spiller, og det mener jeg ikke passer ind på samme måde imod et fysisk AGF hold. Fiskers og Vigens energi kan blive udslagsgivende i denne kamp. Jeg kunne måske godt forestille mig, at Pukki blev sparet/sat af i denne kamp. Selv om han er vigtig, så har han ramt en lille formnedgang, og Wilczek viste sidste år, at han altså godt kan være med. Han lavede trods alt en del mål. Og ellers er der jo Mensah, selv om jeg ikke tror han starter inde. Ellers tror jeg på samme forsvar som imod Randers. Arajuuri er vist ikke helt klar endnu, men ender nok på bænken.


Jakobb

3 år siden

Jeg håber på Fisker, fremfor Halimi. Jeg er meget i tvivl om angrebet, mht Pukki. Har han hovedet med, så starter han selvfølgelig, hvis staben vurderer at han mentalt er alle andre steder, skal han knap nok være på bænken. Kliment er sikker og så håber jeg på Wilczek. Mht GF er Junker helt sikkert ude, og Duncan måske. Så de kan risikere knapt at kunne stille med angriber. (Udover de 2, har de en 99'er og en 00'er i førsteholdstruppen).Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind