pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Ny kaptajn

Ny kaptajn

Kapper

2 år siden

BIF har jo tradition for at spillerne selv vælger deres kaptajn. Det kom lidt bag på mig at AZ, ved til tiltrædelse, lod spillerne vælge kaptajnen, men uanset hvilken metode der benyttes (nok lidt fra begge metoder), så står det os fri for at gætte. For at få lidt styring så foreslår jeg disse spilleregler: 1: det åbenlyse valg 2: det frække valg 3: øv valget (en sandsynlig kandidat, som man ikke håber på)


BlauGelb

2 år siden

1) Kaiser eller Röcker 2)Hany Muktar 3) Kaiser


Kapper

2 år siden

1: Vigen - manden synes at blive bedre med tillid. Central position på banen. Dansk. Kan udvikle sig positivt helt spillemæssigt. Har noget erfaring. 2: Hany - han er den bedste til at sætte spillet. Kan vokse med opgaven. Har force i det offensive presspil (flugter med klubbens filosofi). Højt respekteret i truppen. På vej væk? 3: Kaiser - coach favorit signing. Central plads på banen. Har erfaring. Men manden går ofte og gemme sig i løbet af en kamp (går ikke forrest). Har vist tæt på intet de første 5måneder, men trods alt opadgående formkurve. Håber i vil byde ind med jeres bud


Hawk

2 år siden

1. Vigen - på vej til at blive kulturbærer som Nørgaard blev det, hårdtarbejdende klog spiller der kan temperaturen på en kamp. 2. Wilchek - ekstra bonus for forlængelse, og et forsøg med "den tavse leder". 3. Røcker - naturligt valg med erfaring op position


Kapper

2 år siden

God point mht Kamil. Men han forlænger jo ikke, henset de seneste profilskifte med kort tid til udløb.


Trio

2 år siden

1. Röcker - tror det er truppens naturlige leder 2. Arajuuri - vant til ansvaret fra det finske landshold 3. Findes ikke, hvis Röcker, Vigen, Arajuuri eller Kaiser vælges venter der en stor opgave for dem alle


JJOLSEN

2 år siden

1. Röcker frem til sommer. 2. Fisker 3. Vigen, Kaiser, Fisker. Bliver også spændende hvem der bliver valgt til spillerrådet. Her kunne jeg godt se Morten Frendrup som et frækt bud, og bruge ham som bindeled til MC.


Aijo

2 år siden

Jeg synes godt nok den er svær. Vi har ikke mange erklærede ledertyper og alle dem som er, dem ved man ikke, hvor spiller efter sommerferien. Jeg håber, at valget kommer til at være på en, der spiller her efter sommerpausen også. Bliver det fx Röcker skal det følges op med en forlængelse af kontrakten oveni hatten. Han er det mest oplagte bud. Spiller stort set alle kampe (udover en periode i efteråret), er en naturlig leder og har været her i et længere stykke tid. Jeg så dog hellere Kabongo end Röcker, hvorfor jeg har lidt svært ved at pege på ham, men idet han er en Zornigeryngling ville det give mening, for Kabongo slår ham næppe af. Det frække og fodboldromantiske bud ville være Lasse Vigen, da det ville pynte med en dansk anfører. Vores 8'ere spiller dog næsten aldrig fuld tid og det ser jeg gerne vores anfører gøre. Så er der Arajuuri, som er finsk landsholdsanfører og derfor kan være et naturligt bud. Jeg synes dog sjældent, at han går forrest. Derudover har jeg på fornemmelsen, at AZ ikke er udpræget vild med ham. Kommer Kabongo/Hermansson til at shine tror jeg Arajuuri ryger på bænken for Röcker. Han har ligeledes også kontraktudløb om et år. De sidste potentielle i truppen set fra mit synspunkt er Jung, Kamil og Hany. Jung er for ringe til at jeg går med til det, men han er ligeledes en Zornigeryngling og spiller tæt på alle minutter. Kamil og Hany tror jeg ikke er her efter sommer og er heller ikke udprægede ledertyper oveni. Jeg mener derfor ikke, at de ville være de rigtige valg. Hanys udbrud mod Arajuuri efter kampen tidligere i sæsonen sidder stadig i mig og sådan må en potentiel anfører ikke opføre sig - og slet ikke for rullende kameraer. Jeg kaster op hvis Kaiser bliver anfører og han er ikke derfor med i en yderligere vurdering. Det ville have indflydelse på om jeg kommer på stadion i foråret.


Aijo

2 år siden

Det er selvsagt ikke som anfører, at jeg hellere ser Kabongo end Röcker, men på banen. Det står lidt gnidret, kan jeg se.


Bobas

2 år siden

Har vi overhoved en som kan tage ansvaret og i øvrigt præstere noget på banen? Den er svær


Kalledrengen

2 år siden

1. Röcker. Det var også ham der overtog, da Larsson blev skiftet ud i søndags. Det kræver dog en kontraktforlængelse, men hvis den kommer, er det nok inden der skal vælges ny anfører alligevel. 2. Vigen. Jeg tror Vigen kommer til at blive endnu bedre end det vi set til ham endnu og han vil i min optik være den perfekte anfører. 3. Er enig med Trio her. Der er ikke nogen øv-anfører. Hvem der end bliver valgt til anfører af spillertruppen, så er det fuldt fortjent.


Kapper

2 år siden

Vedrørende nr. 3 så handler det om hvad i frygter bliver valgt, da vedkommende ikke har vist sig værdig ud fra spillet på banen. Den der almengyldige regel omkring at "hvem som end vælges, er den rigtige" duer jo heller ikke som argument, når man snakker om ens foretrukne start-11.


Kapper

2 år siden

@ Aiko: der er jeg helt uenig. Jeg mener netop, at en kaptajn skal fortælle folk at de skal tage sig sammen når nødvendigt. Arajuuri kostede os altså kampen i søndags og en skideballe var helt på sin plads. Desværre var det ikke nok til at redde situationen, men Arajuuri var en omvandrende hjerneblødning i ALLE facetter i spillet og en sand kaptajn vil gøre hvad nødvendigt for at stoppe den slags katastrofer. Det er den vigtigste opgave mens kampen foregår.


Mandriel/Oliver

2 år siden

Jeg gider egentlig ikke lege legen med hvem jeg "frygter" - Jeg føler mig bedre rustet til at vurdere min foretrukne start-11'er, end jeg gør til at vurdere hvem der skal være anfører. Hvis jeg alligevel skal gå med på din præmis, så vil jeg nødigst se Jung (Ud fra de kandidater der i min optik kan være i spil) med bindet på armen. Selv hvis Röcker bliver et år mere, er jeg ikke overbevist om at det er som fast starter - og det giver mest mening hvis anføreren er nogenlunde sikker. Min foretrukne kandidat må være Vigen - et frækt valg kunne være Fisker, men jeg tror også han falder på ikke at være nogenlunde sikker.


Andrej2

2 år siden

1. Vigen. 2. Paulus - frækt, ik? Jeg gider ikke tale om, hvem jeg nødigst vil have. Jeg kan sagtens forestille mig det bliver Røcker, hvilket jeg fint kan leve med. Lige nu ser vores trup desværre sådan ud, at der ingen topkandidater er til anførerposten, i min optik.


Aijo

2 år siden

Kapper, som jeg skrev var det et udbrud tidligere i sæsonen, ikke i søndags (hvor jeg i øvrigt mener at Röcker/Jung er mere skyld i målene end Arajuuri, men det er en anden debat). Det udbrud jeg snakker om er der, hvor Arajuuri bliver udskiftet i halvegen, Brøndby taber hjemme og Mukhtar går til angreb på ham efter kampen. Det er det her: https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/ebe58014-3c1f-4ac2-9d7f-a2841ba5d91d Og sådan skal en eventuel anfører ikke fremstå.


Fodboldekspert

2 år siden

1: det åbenlyse valg Bene, Paulus eller Dominik 2: det frække valg Hany, Lasse, Joel fra Albertslund 3: øv valget (en sandsynlig kandidat, som man ikke håber på) Ikke en "øv" - men Röcker har måske ikke helt det spillemæssige niveau.


henrikTS

2 år siden

Anfører? Rado eller Vigen, måske Ara Kan ikke være bene, han er fast starter om 2-3 måneder. Kaiser starter heller ikke hvergang.


Kapper

2 år siden

Det er helt fair man ikke har lyst til at udfylde pkt 3. Tanken var blot at se om der var kandidater i spil til rollen, som i ikke se kunne løfte opgaven. Men jeg har forståelse for at man ikke gider skrive noget negativt om noget som måske/måske ikke er relevant. (Prøver lige igen i den rigtige debat)


Kapper

2 år siden

Aiko: tak for link (kan ikke lige se det nu) Måske har andre mere skyld i de to først mål i søndags, men Arajuuri gik i hvert fald selv og brokkede sig over sin egen aktion ved det første mål. Ligeledes sagde han undskyld på banen til holdkammeraterne omkring ham. Jeg har ikke set det i tv, så måske fanger jeg ikke alle nuancer, men det er siden Bene hjerneblødning den værste præsentation i forsvaret jeg har set.


Aarup

2 år siden

1. Kamil 2. Kamil 3. KamilDu skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind