pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Transfervinduet vinter 18/19.

Transfervinduet vinter 18/19.

Mandriel/Oliver

2 år siden

Nå, vi skal jo til det. Transfervinduet åbner sig snart, og så skal vi da have en tråd til rygter og vilde tanker. Man kan nok med fordel dele det op i hhv. hvad man forventer sker i transfervinduet, og hvad man håber - I hvert fald i mit tilfælde er der en vis forskel på de to. Perspektiver der strækker frem mod sommervinduet kunne også være spændende. Giv los, jeg følger selv op når jeg lige har en ledig stund.


Trio

2 år siden

Jeg håber at truppen slankes en smule i januar, så de yderste mandater i truppen og på bænken kommer til at bestå af unge spillere fra MC eller unge hentet til truppen fra udlandet. F. eks skal vores 2. keeper ikke være en ubrugelig tysker, så hellere en ung dansker med lidt udviklingspotentiale. Jeg ved ikke hvor langt Hermansen er i forhold til superliga, men vi har sendt flere unge keepere videre, Viktor og Andreas senest, den fejl håber jeg bliver rettet. Det vil sikkert også være en billigere løsning. Vi mangler en højre back, Gammelby er den eneste i truppen, medmindre Mensah virkelig anses som et alternativ. Med både Gammelby og Mensah, kan et MC talent som f. eks. Kasper Jørgensen få det yderste mandat. Håber at Hermansson sælges og der købes en hurtig, spillende CB. Gerne en kroat, a la Radosevic, denne løsning tror jeg ikke bliver dansk og tror ikke Skipper er klar til Superliga endnu. Vi sender Blazek videre på leje eller salg, derudover håber jeg på salg af Tibbling, der er ingen grund til at beholde ham med Mukhtar og Halimi i truppen, samt Jobbe på vej. Er der ingen bud kan det overvejes at sælges Mukhtar i stedet. Håber vi forlænge med Wilzcek, hvis det ikke kan lade sig gøre må vi hente en anden goalgetter, Erceg og Uhre bliver langsomt bedre, håber at det kun er forhandlingsteknik at sende Bech hjem, lidt som med Halimi. Bech så jeg gerne permanent i klubben. Tilgang som angriber er umulig at spå om, dem vi kender er for dyre, Ingvartsen typer, dem der er ledige er ikke stærke nok, Brock Madsen typer. Jeg håber på den spændende ukendte kanin, gerne en ung tysker eller en kroat.


Weser

2 år siden

Der skal ryddes op (igen). Sommervinduet er fejlet med alt bortset fra Rado og vores trup virker uharmonisk og alt for bred på midten og alt for smal, kvalitetsmæssigt, både offensivt og defensivt. Der mangler: En venstre back - Jung har simpelthen været så ringe hele efteråret men har så heller ingen konkurrence om pladsen overhovedet...Ønske bud: Jonas Knudsen der har udløb til sommer fra Ipswich der er ved at rykke ud af Championship Højre midterforsvarer: Arajuri har ikke været stærk og har udløb snart. Kunne måske sælges på meritteerne for Finland. Erstattes af en med mere fart eller forudseenhed. Bud: Frederik Sørensen. Spiller ikke for Køln og kunne endda være gardering på højre back. Angriber: Kamil er den eneste der konstant leverer. Uhre og lauersen er ok til truppen men er ikke klar til at skulle bære det alene. Ercec har været et flop og jeg har svært ved at se ham komme tilbage. Mensah er åbenbart back nu (wtf) så også antalsmæssigt er vi nede på minimum uden salg. Mulige salg: Det giver sig selv at hvis vi skal tjene på Kamil skal det være nu. Hany burde man måske også se at få solgt og se om det kan hjælpe på balancen på holdet. Tibling kunne måske spille 10'er, eller vi skal måske spille mere fladt. Som nævnt ovenfor kunne man afsætte Arajuri og gøre plads til en der kan løfte holdet på sigt. TL;DR Jeg håber vi får adresseret de åbenlyse defensive mangler vores hold har på venstre back og i det centrale forsvar samt erstaning/supplemt til Kamil, som jeg igen håber man kan få forlænget med Det jeg tror der sker er at vi ikke rigtig rykker på noget og halter videre gennem foråret :( Ebbe proove me wrong!


Aijo

2 år siden

Jeg er tilhænger af, at den store udskiftning som skulle ske til sommer, vil komme nu. Så har vi et ½ år til at spille et slagkraftigt hold ind, som skal spille med i toppen næste sæson. Sælg Mukhtar, Tibbling (hvis hans agent fortsætter det show) og Kamil, hvis han ikke vil forlænge. Derudover ser jeg gerne Röcker/Hermansson ryge (gerne begge, men min. 1 af dem). Bellot skal også bare smides afsted hurtigst muligt. Som Mukhtars erstatning er min drøm, at det bliver en Lucas Andersen/Marcondes type. Halimi kan dog også få en håndfuld kampe på pladsen for at se, om han kan spille den fast. Der skal kun hentes en erstatning for Tibbling/Mukhtar da vi har for mange 8'ere pt. Som reservekeeper kunne man fx hente Andreas Hansen i Køge, hvis ikke man har en ordentlig andenkeeper i truppen. Som en anden skriver, så ved jeg ikke hvad det ligner, at hente en tysk 2. keeper som formentlig ikke ville kunne komme på holdet i 1. div. Jeg så gerne Kaltoft eller et andet talent som erstatning for Hermansson. Nelsson i FCN ville være en drømmesigning, men er måske urealistisk. Derudover ville Okore/Frederik Sørensen også være stærke signings. Hvor realistiske de tre sidste er, det skal jeg ikke kunne sige. Jeg så gerne Jung blev erstattet af en mere kompetent spiller - fx Ahlmann - som faktisk minder en del om Jung som type (et mere defensivt udgangspunkt, 180cm høj). Det tror jeg dog ikke er realistisk, da han forlængede i maj. Der skulle vi have været hurtige. Jeg så også gerne Schwabe erstattet med noget kvalitet, men det er måske for meget at forlange. Jeg har svært ved at se ham redde point til os over sæsonen. Udover en god kamp i Haderslev, hvor han alligevel har tre fejl, som kunne koste mål, så har han ikke nogen pointgivende redninger. Jeg har ingen ide om, hvordan angriberkabalen skal gå op og hvem, som kunne være smarte at hente, men truppen skal slankes og med Bech ude er der fem angribere. Hvis Mensah omskoles til back, så er der kun fire. Så ligner det faktisk noget.


Mandriel/Oliver

2 år siden

Hvis vi starter bagerst: Jeg så også gerne Bellot skippet videre, men så vidt jeg husker har han først udløb til sommer så jeg tror ikke det er realistisk at han forsvinder allerede nu. Kunne være spændende at få Hermansen på bænken. Forsvar: Jeg forventer at JMG sætter sig tungt på højre back - Og så er jeg i det dilemma at jeg egentlig er glad for vores fire centerforsvarere, men samtidig synes de er for tæt på hinanden i niveau. Röcker har udløb til sommer, der forventer jeg at han bliver erstattet af Skipper --> så et salg af enten HH eller Paulus er nok ønskværdigt, hvis vi kan finde en god spillende og relativt hurtig CB, gerne højrebenet. Pengene til det vil jeg finde på midtbanen. Jeg tror ikke vi forlænger med Röcker, i hvert fald ikke som startende. Måske et år som backup, hvis han er villig til det. Midtbanen: Jeg ønsker mig et salg af Hany og/eller Tibbling - Kunne af forskellige årsager godt se en fidus i at de begge røg, men jeg tror ikke det er helt realistisk. I så fald hellere sælge Hany end Tibbling. Et dobbeltsalg skulle så også, udover at finansiere lidt nye indkøb, sikre at vi kan undgå spillersalg i sommerpausen. (Med den undtagelse at hvis nogen sprænger banken så kan vi selvfølgelig ikke sige nej - men hvem er der snart tilbage at sprænge banken for? :) ) Det vil efterlade vores midtbane lidt (for?) tynd - Det har jeg ikke lige en gylden løsning på, men jeg håber Frendrup er klar til flere minutter efter pausen. En startende midtbane kunne være Rado, Vigen, Kaiser, Halimi, med Fisker som 1. erstatning. Kaiser kan dække alle pladserne, så jeg bilder mig ind at det vil kunne gå. Frendrup skal også snart have lidt minutter i benene. Men - Jeg medgiver at det måske bliver for presset, med pokal og lign. Angrebet: Håber der er plads til at skrive med Kamil, det ville være rart at kunne sikre noget kontinuitet. Uhre vil jeg gerne beholde. Ante måtte gerne skibbes videre, men det er nok urealistisk - Men jeg ser ham ikke komme til at spille en rolle, trods at han besidder nogle fine kompetencer. Mensah ser jeg som et fint 4. valg, men det afhænger nok af hvad skaden har kostet - mit gæt er at vi siger farvel til ham med udløb, også sommeren 19 mener jeg. Bech vil jeg gerne se mere af, men han er måske for meget glasben. Jeg er klar til at lade mig overraske på den position. Blazek ville være fint at få lejet ud til en klub i nærområdet, så han kan få noget kamptræning og stadig deltage i noget træning.


Bobas

2 år siden

Som jeg skrev i skakten så vil jeg gerne have en større udskiftning og helst her i vinterpause. Sæsonen er tabt og så kan man ligeså godt starte nu. Vi har flere gode spillere på midten, men det er ligesom deres sammenspil hænger ikke sammen. Vigen, Mukhtar, Halimi, Tibb. Alle sammen gode spillere og alligevel mangler der noget. At vi næsten ingen forsvar har på nær Ara og måske Kabongo det ved vi alle. Her skal der også ske noget. I angrebet? Kamil har lige fået 2 dage karantæne og vil man ikke forlænge så skal han også væk her i pausen. Vores angreb? - jeg ser den som ikke eksisterende. DERFOR - for første gang som fan synes jeg at vi skal sælge hele bundtet og starte på ny hold. Jeg har mistet troen på det nuværende hold. De mangler enhed som gør at truppen bliver god. Så er det AZ. Jeg tror stadigvæk på ham, men hans stil skal også justeres. Han skal også tænke lidt i nye baner fordi både verden og fodbold forandrer sig. Jeg håber virkelig at Ebbe gør en værdig entre og venter ikke til sommer eller endnu senere. Skal vi beholde sponsorer og øge indtægter skal der investeres i vores trup lige nu. Det kan ikke vente elleres risikerer vi at ende som Frem, Hvidovre og Køge


Kapper

2 år siden

Ny træner tak.


YOLT

2 år siden

Sommerens transfervindue var en meget dyr katastrofe, så det er et spørgsmål om hvor meget der er råd til, men ønskesedlen er: 2 topklasse angribere og en topklasse midterforsvarer. Måske også en back fordi Gammelby er skadet halvdelen af tiden, men jeg ville egentlig helst bare fokusere på nogle få helt centrale pladser. Få holdets rygrad på plads og så kan man leve med resten i et forår hvor der alligevel ikke skal spilles om mesterskab. Så lad Wilczek gå og køb nogle få (dyre) spillere til toppen af hierarkiet, ikke (billigere) spillere til bredden.


Jakobb

2 år siden

Det jeg håber vi ender med er følgende:(det tager nok mere end et vindue) Målmand: 1 god målmand(Marvin?) 1 reserve(helst talent) (Hauervig/Hermansen? - skal i hvert fald kunne steppe op, og gerne kunne spille pokal) CBs: 1 rigtig god 2 stabile/sikre(roterer/form) (Kabongo, Arajuuri) 1 talent(Anton) Backs: 2 gode (Gammelby, Jung) 1 stabil/reserve(gerne der kan dække begge) 1 talent(Gregers, Nørrestand, Enemark?) 6'er 1 god (Josip) 1 talent(Blazek?) 8'ere 4 gode(Hvor en også kan dække 6'er og en også kan dække 10'er) (Vigen, Kaiser, Fisker, Halimi) 1-2 talenter(Frendrup) 10'er: 1 god 1 talent(Jobbe) Angribere: 1 gode 2 stabile reserver(Uhre, Laursen) 1 talent(Bruus?) Lige pt. er vi i et stort rod. Mange spillere, som ikke vurderes gode nok - og flere af de gode nok, er på vej ud pga forventet salg/kontraktudløb. Dem jeg mener, at vi har/skal satse på/tror vi ikke sælger foreløbigt, står i parentes. Så umiddelbart, det vi virkelig mangler er en god angriber, en god 10'er, samt en god CB. Marvin og Jung er også på vippen - Marvin er som målmand tæt på at kunne kaldes talent(23 år) endnu. Der rykkes i øvrigt 5 talenter op til sommer, ikke 100 % fremme hvem endnu. Mit bud er Mads Hermansen og Anton(kendte), samt 3 af de offensive(Jobbe, Hlynnson, Warming, Bjur fx)


Kapper

2 år siden

Vildt at Hany ikke engang nævnes som mulighed til 10eren. Årets spiller sidste sæson.


Kewell

2 år siden

Folks lyst til en voldsom forårsrengøring af truppen, overrasker mig. Flere skriver, at sæsonen er tabt, og vi skal skifte ud, for at spille et nyt hold sammen... Hvad tror folk, at vi er i gang med nu? Vi har hentet ind i sommerpausen, og det er netop med de til-/afgange vi er ved at spille holdet sammen nu. Vil man rydde op i sommerkøbene? Hvordan skal det lige kunne lade sig gøre? Radosevic sidder solidt på 6'eren, Kaiser og Halimi er fuldgode 8'ere, som vi heller ikke skiller os af med. Bech er ude, men kan forhåbentligt hentes billigt til sommer. Laursen er også på en leje, resten af sæsonen. Schwäbe er som det er. Jeg er ikke imponeret, men jeg tvivler på, at vi formår at udskifte vores 1. keeper så hurtigt. Det vil formentligt være ret dyrt, med mindre en 2. Bundesliga klub, lige stod og manglede ham. Jung er købt, og ryger ingen steder, uanset hvor dårligt han har præsteret. De to sidste er ret beset de eneste af sommerindkøbene jeg ønsker udskiftet, hvis det var muligt. Så vil folk åbenbart af med vores to bedste fodboldspillere. Hvis det er fordi vi kan hente den store transfersum, som er jeg også ombord på et salg af Mukhtar. Ellers kan jeg ikke se logikken. Folk der afskriver sæsonen allerede nu, kan vel ikke med ro i stemmen mene, at 3. pladsen er sikret? Vi kan ikke bare sælge ud af de bedste, og så tro at vi spadserer bronzen hjem. At sælge både Tibbling og Mukhtar vil være forfærdeligt. Al kreativitet kommer igennem de to. Så er vi ude i, at der skal ligge massive bud på dem, og man lige står med de rette arvtagere udefra, til at erstatte dem. Men det ved vi også, af bitter erfaring, ikke bare er noget man lige gør. Mine forhåbninger til vinduet er, at vi får hentet en kvalitets centerforsvarer. En som har hele pakken, og så må han koste det han nu engang koster. Det skal være som erstatning for Röcker, som må ryge til sommer. Det er sådan set det ønske jeg har på forhånd. Så er det klart, at evt. salg skal afføde en erstatning. Sælger vi Kamil (vores nr. 1), så skal en ny nr. 1 hentes ind til angrebet. Sælges Mukhtar, vores 10'er, så skal vi stærk overveje, om Halimi/Tibbling kan dække den plads tilfredsstillende. Det vil være en løsning, da vi pt. er en 8'er for meget, men jeg tvivler på at vi kan gøre det, uden at tabe niveau. Skulle det vanvittige scenarie opstå, at man kan erstatte Schwäbe uden det store tab, så skal man klart gøre det. Men det er mere en drøm, end en forventning. Det samme kan siges om Jung. Så ret beset, så er vi nede på, at skulle hente en enkelt stjerne god centerforsvarsspiller. Resten er drømme og små ageren, som at udskifte reservemålmanden, eller finde en backup til back positionen.


Bobas

2 år siden

Kewell... hvis du med folk mener mig så vil jeg forklare mig. Jeg er ligeglad om vi bliver i år nummer 3 eller 5. Vi skal komme videre og det ser ikke ud til at vi gør med de folk som vi har. Efteråret har ikke bragt os videre i udviklingen og 30 point tæller helt for sig selv. Det kan godt være vi skal beholde Mukhtar eller Tibb hvis de er motiveret. Det kan være at Rado skal måske blive, men man skal se på sammenspillet og den mangler i den grad. Du nævner par spillere bl. a Bech... Jamen manden har været skadet og skadet. Skal vi nu igen til at fylde hospitalet op? Laursen? Talent? - ja bestemt, men vi skal bruge nogen nu og ikke en om et par år. Keiser? - har han gjort en større indtryk på dig? Hvem er det som du absolut vil beholde? Schwabe? Jung? Gammelby skal have en chance, men indtil nu? Skadet eller ingenting. Vi skal kæmpe for vores sponsorer og vores klub. Det her fører kun til middelmådighed


Cuenca

2 år siden

Er enig i at sæsonen på mange måder er færdig efter et elendigt og skandaløst ringe efterår. Fokus skal være på at holde 3. pladsen og komme i pokalfinalen igen. Så kan foråret forhåbentlig bruges til at få holdet spillet ordentligt sammen, så vi igen kan kæmpe om guldet i næste sæson. Mit ønske til transfervinduet: Forsvaret: Ved ikke hvad der er galt. Det virker som om de ikke snakker sammen i forsvaret eller ikke har aftalerne på plads. Individuelt synes jeg egentlig både Paulus og Røcker/ Kabongo er gode, men det er bare alt for nemt at scorer mod os. Sæbehandsken i målet er blevet bedre, men nogen stor målmand bliver han ikke. Men tror ikke han bliver skiftet ud. Forventer Gammelby tager over efter Larsson og Jung er fast. Midtbanen: Synes Hany ligner en der trænger til nye udfordringer. Han er sjusket i sit spil og er faldet meget i niveau. Hvis vi kan få 30 mio. kr. for ham mener jeg han bør sælges. Resten af midtbanen håber jeg bliver. Angrebet: Mit aller højeste ønske er en forlængelse til Kamil. Ved godt vi skal være økonomisk ansvarlige i klubben, men med tanke på hvor dyrt og svært det er at hente gode angribere, så mener jeg Kamil bør tilbydes en stor lønforhøjelse for en ny kontrakt. Han er sindsyg vigtig for vores hold. Resten af vores angribere tror jeg ikke på. Ante er komplet håbløs og bør sælges. Uhre kan måske blive til noget. MEN generelt scorer vi alt for få mål, så det vigtigste i transfervinduet bør være en ny god angriber + forlængelse til Kamil.


Jakobb

2 år siden

Kapper: Personligt ser jeg naturligvis Hany som en fuldgod 10'er. Årsagen til at jeg personligt ikke nævner ham, Tibbling og Kamil, er at jeg tror de forsvinder, enten ved salg eller kontraktudløb. Hvis en/flere af de 3 bliver, regner jeg dem som fuldgode på deres respektive positioner.


Kewell

2 år siden

Bobas: Med folk mener jeg ikke kun dig, men de fleste der har postet herinde :-) Jeg er med på, at du ikke er tilfreds med de nye, men hvad er det helt præcis du vil have? Vi kommer ikke til at skifte de nye ud her i vintervinduet, med undtagelse af maksimalt en enkelt eller to. Og så det er naivt at tro, at man altid bevæger sig fremad. Man bevæger sig i bølger, og sidste sæson var en "peak" sæson for os, og lige nu er vi i en genopbygnings fase. Så naturligt nok, er vi ikke lige så gode og sammenspillede, som vi var for 6 måneder siden. Derudover må jeg også sige, at jeg ikke forstår, hvordan man som fodboldfan, kun at være tilfreds med guld. Der er mange hold i en liga, og kun en løber med guldet. At kaste håndklædet i ringen så snart man ser ud til, at have tabt guldet giver ingen mening i min verden, og så sætter man kun sig selv op til skuffelse, sæson efter sæson. Denne sæson kommer til at byde på en masse udfordringer, som i sidst selv også er interessante at følge, præcis lige som sidste sæson. Det er selvsagt bare på en anden måde. Og så vil jeg lige påpege, at det betyder ret meget, om vi slutter som nr. 5 eller 3. Medaljer, penge, prestige, Europa, tilfredshed i trup/fanskare m.m. det betyder tæt på alt hvad der har med fodbold at gøre.


henrikTS

2 år siden

Hvis jeg kigger på A-truppen, ser jeg gerne følgende sker: Det er bedre at fyre folk (mod betaling) end de hænger ud og skaber dårlig karma ved ikke blive brugt. Så hvis man allerede nu ved at folk ikke vil blive brugt de næste 6 måneder og man har en ok erstatning ved skader på U19, så bør man vælge dette. Det er igen en spørgsmål om mandskabspleje og se på helheden i sin flok. Målmand: Schwabe (behold), Hauervig (reserve, behold) - sælg/fyr Bellot - han er simpelthen for ringe til noget som helst. 3. målmand kunne være Hermansen. Forsvar: HB: JMG, back-up Gregers + Kasper Jørgensen CB: Ara (behold), Kabongo (behold), Ny hurtigt CB, back-up Anton+Benjamin Laursen - Sælg Röcker (eller behold til sommer, men forlæng ikke), sælg 100% Hermanson. VB: Gregers, Ny VB, Sælg Jung (virkelig ringe). Midtbane: 6'er: Rado (behold), back-up Frendrup + Agust Hlynsson 8'ere: Vigen, Fisker, Kaiser Blazek - sælg Tib 10'er: Halimi - sælg Hany Der er et par stykker på U19, der sagtens kan være backup. Angreb: Kamil (forlæng), Laursen, Uhre - sælg/fyr Ante (skal ikke beholdes). Samlet set ser jeg gerne følgende væk: Bellot, Röcker, Hermmanson, Jung, Tib, Hany og Ante. Og mener kun vi behøver at erstatte i forsvaret, resten er vi godt dækket ind. Hvis Kamil ryger skal der nok skaffes en ny angriber. Men ikke Uffe, han er for skadet. Mit shourt, lad os se hvad der sker.


Bobas

2 år siden

Kewell. Vi har været i genopbygnig fase siden 2005. Aktionærer ud over JBA har smidt næsten 600 millioner kroner som blev brugt til ingenting? Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men de yngre fans ved ikke engang hvor gode vi var. Det er som om bare det at være med er succe. Kewell - det er det ikke. Andre med betydelig færre midler har gjort det betydelig bedre. Vågn dog op. Sølle 30 point. Det fortæller næsten alt. På et eller andet tidspunkt og helst nu inden vi bliver til Køge eller Frem skal nogen rydde op. Od gamle fans troede at det skete flere gange i løbet af de sidste 14 år, men nej - det fortsætter. Sidste år? - undtagelse, men vi var da mere heldige end det tilladelige. Har vi gode spillere? De viser det ikke. Måske mangler de motivationen eller viljen eller vi køber de helt forkerte spillere. Ved det ikke, men genopbygnig ord skulle simpelthen forbydes fordi det har intet mrd virkeligheden at gøre


Kewell

2 år siden

Bobas: Jeg har været med i de gode tider, så den med de yngre fans, har ikke meget merit i denne diskussion. Og nej, vi har ikke været i en genopbygningsfase siden 2005. Vi har ønsket at være det, men det meste af tiden, har vi jo været på vej nedad mod afgrunden. Den blev afværget omkring Jan Bechs indtog, og derfra begyndte vi en genopbygning. Den genopbygning stod så i stampe, indtil Zorniger kom til, og bankede os frem hvor det var sjovt at være. Nu er vi så i sæsonen derpå, hvor vi har skiftet ud i holdet, og slidder for at genfinde niveauet. Og du behøver ikke blive mavesur på mig, pga. af vores svage pointhøst. Den har ikke været god, det er vi helt enige om, så ingen grund til at tillægge mig holdninger jeg ikke har. At du ser Brøndby bevæge sig i retning af Køge eller Frem siger lidt om hvor tomt du vurderer bægret er. Det er helt sort. Har vi ikke gode spillere? Det er selvfølgelig sværere at se, når de ikke præsterer, men når hold genopbygger, og spiller under forventet niveau, så har man også en tendens til at have svært ved at se, de kvaliteter der er i spillerne. Jeg synes vi har mange gode spillere. Min bekymring er forsvaret. Det er faldet voldsomt i niveau, sammen med at presset ikke sidder så godt som tidligere. Det er for mig den store udfordring, at få forbedret presset, og stabiliseret defensiven. Så har vi for mig, et rigtigt godt hold, på resten af banen.


Bobas

2 år siden

Kewell... Det med 30 point var ikke hårdt ment fra min side. Jeg er uenig med dig hvad angår genopbygning. Hver gang tror man at nu kommer det. Nu er vi på rigtig spor og så viser det sig at det måske ikke var sådan alligevel. Tænk hvis AZ går eller bliver fyret-hvor er vi så? - forfra? Angående spillere så nævner du selv at press spillet ikke fungerer og at du er bekymret for forsvaret. Jeg er jo ikke uenig, men det betyder jo at vores midt er blevet betydelig dårligere uanset grunde. Andet forklaring er der jo ikke. Pludselig bliver vi udstillet i forsvaret som er elendig åbenbart. Endnu sidste år troede mange at vi havde fantastisk forsvar. De fleste tog fejl. Som jeg skrev forestil dig at AZ er væk eller vi igen sælger spiller som Mukhtar osv. så starter vi igen forfra. Kewell... det duer ikke. Derfor skrev jeg at AZ skal også revurdere dele af sit system uden at det går ud over stilen. En ting om spillerne. Hvis mange af dem kun tænker på at komme videre så giver de ikke 100 procent og dem har vi et par stykker af. Køge, Frem... hvis ikke der bliver gjort noget så kan det blive en realitet


YOLT

2 år siden

henrikTS, "Målmand: Schwabe (behold), Hauervig (reserve, behold) - sælg/fyr Bellot - han er simpelthen for ringe til noget som helst. 3. målmand kunne være Hermansen. Forsvar: HB: JMG, back-up Gregers + Kasper Jørgensen CB: Ara (behold), Kabongo (behold), Ny hurtigt CB, back-up Anton+Benjamin Laursen - Sælg Röcker (eller behold til sommer, men forlæng ikke), sælg 100% Hermanson. VB: Gregers, Ny VB, Sælg Jung (virkelig ringe). Midtbane: 6'er: Rado (behold), back-up Frendrup + Agust Hlynsson 8'ere: Vigen, Fisker, Kaiser Blazek - sælg Tib 10'er: Halimi - sælg Hany Der er et par stykker på U19, der sagtens kan være backup. Angreb: Kamil (forlæng), Laursen, Uhre - sælg/fyr Ante (skal ikke beholdes)." Det hold er en opskrift på at blive nr 8 i Superligaen. Det er efterårets allerede alt for dårlige hold minus truppens to klart bedste spillere. De ville være en katastrofe.


lusk

2 år siden

Bobas...vil lige blande mig i jeres debat. Hvis AZ fyres / går, så mener jeg bestemt ikke man skal starte forfra. Hvorfor skulle vi dog starte forfra. Det er jo ikke bare AZ, men hele klubben som er gearet højere op de senere år. En ny træner vil da kunne bygge videre på det som allerede er skabt. Du nævner at midtbanen er skyld i forsvarets dårlige spil. Her kan jeg give dig ret i den første del af sæsonen, men de seneste mange kampe er jeg helt uenig. Mange mål scores efter indlæg fra venstre side, hvor Røcker og Arajuri ikke markerer tæt nok, men modstandere helt umarkeret kan flugte eller heade kuglen i kassen. Eller når vi ikke dækker på de bagerste stang. Det er vel næppe midtbanens skyld, hvor Rado har fået stabiliseret tingene. Jeg mener også Hany skal videre til nye udfordringer. Han er en klassespiller - og for god til vores liga, men han får desværre ikke nok ud af det - måske fordi hans medspillere er for ringe? Brøndby er i fremgang på mange parametre - ja vel nærmest alle steder undtagen på banen denne halvsæson. Så jeg forstår ikke dette halvtomme glas. Vi er dykket lidt denne halvsæson, men vi kommer stærkere tilbage - og vi lægger mere på ved at holde fast i strategien, og bestemt ikke panikke og "genopbygge" igen - men holde fast, med eller uden AZ og Hany. Klubben er meget meget mere end de 2 - heldigvis.


Fodboldekspert

2 år siden

Ende som Frem, Hvidovre eller Køge? Hvis sammenligningen skal holde skal der vel også være et fælles "før" ? Køge: Ja, de vandt mesterskabet i 1975 - men de har vel aldrig været en storklub? Frem: Skal man vel tilbage til mellemkrigsårene. Hvidovre: 1980. En STOR klub, men vel ikke en storklub. De hold har vundet noget i amatørdagene, derfor man på ingen måde sammenligne. Du kan slet ikke kalde det en nedtur! Køge er godt nok forsvundet (fusion med Herfølge) men er i næstbedste række (som vel ER Køgeniveauet). Hvidovre er i næstbedste række. Frem i 3 bedste række. Ingen af de nævnte klubber er "under niveau"


Kimse

2 år siden

Mine ønsker er følgende: salg af en 8’er. Brug provenuet på at skaffe en seriøs vb og centerforsvarer. Sælg derefter gerne Sæne eller Bellot og en cb måske nok Hjortur.


Bobas

2 år siden

Lusk... Jeg skriver ikke at dårlig forsvar skyldes midtbanen. Kewell skrev at presset ikke fungerede så skrev jeg at resultat må være at de kommer igennem og at mange opdagede hvor elendig forsvar vi egentlig har. Fodboldeksperten.... Du tager tingene ret bogstaveligt. Du ved udmærket godt at begge klubber har været af betydning som du selv skriver og at det at tingene har ændret sig betyder ikke at vi ikke kan gå deres vej og det betyder i glemmebogen. Vi har store udgifter og alt for små ambitioner. Vi blev overhalet og anden plads sidste sæson gør mig absolut ikke rolig. MO.. Det er ligegyldigt for mig om jeg skriver Randers, Køge eller Frem. For mig er det Brøndby og resten? - små klubber


henrikTS

2 år siden

Ok, kamil er fortid. What to do? Uhre Laursen? Ante må videre.


tct1979

2 år siden

Lusk: hany skal videre? Han er for god til vores liga???? Wtf? Han mangler da om nogen at markere sig. Hvordan dkal han gøre sig gældene i bedre ligaer? Det er sgu skørt


lusk

2 år siden

tct - det mener jeg nu stadig her nogle dage efter. Hany er nok en af de bedste teknikere i ligaen og en fantastisk mellemrumsspiller, men han kan ikke klare alle paragrafer for holdet alene. Jeg føler mig ret overbevist om, at Hany kan spille på et højere niveau og blive endnu bedre. Han kan tage næste skridt til et højere niveau. Balladen er, at de medspillere han spiller sammen med i dag, ikke er på samme niveau, og dermed stagnerer Hany i hans udvikling, og han har brug for at komme til en bedre liga. For at Hany skal blive en bedre spiller, så skal hans medspillere bliver bedre - og hans modspillere skal blive bedre. Derfor har Hany brug for at komme videre. Jeg tror ikke vi får mere ud af ham end vi ser nu -desværre.


tct1979

2 år siden

Stop! Du mener ikke Mukhtar har et ansvar selv, men at det er hans medspilleres skyld at han ikke smadrer superligaen. Hey. Benfica: laaaaangt fra succes. Salzburg: laaaaangt fra succes. Brøndby: første gang i hans karriere at han oplever succes. Der er ikke nogen der er for gode til den danske liga. Det gælder om at holde på talentet så længe så muligt, sp vi kan opbygge noget med det


EbbeZorninger

2 år siden

overordnet set må målet med vores transfer vindue være at få skillet os af med de overflødige, sørge for truppen er stærk nok til at fastholde tredje pladsen, samt få nogle nye bærende spiller ind, der kan gøre os i stand til at spillet med de 2 fc hold, næste sæson. Vi svømmer ej heller i penge, så vi kommer næppe udenom vi også skal sælge engang imellem. ud/salg: Er helt enig med dem der gerne vil af med Bellot og Hermanson. De er ikke gode nok, og som backups bør vi bruge vores egne unge. Uden at kende til lønforholdene hos de enkelte er jeg ret sikker på de får en pæn hyre, deres status taget i betragtning. Vi rykker tilmed en ung håbefuld spiller op som CB, så vi kommer til at være 1 mere. på otter positionen er vi stærkt besat, og vi kommer bare ikke udenom vi skal sælge spillere engang imellem. Derfor synes jeg vi bør sælge Tibbling, hvis vi kan få en fornuftig pris. Ydermere tror jeg ikke på Erceg slår igennem. Jeg synes samspillet med de andre, både med og uden bold, er så langt væk, at jeg ikke tror på han bliver en succes. Det var et fejlskud, og forhåbentlig kan vi afsætte ham i Split, eller anden klub. Det vil også bane vejen for en angriber mere, da vi ellers er lidt rigeligt 2 pladser. Til sommer bør vi i øvrigt ikke forlænge med Röcker. Han er ikke god nok, ganske enkelt, og 4 cbs bør være nok. ind/køb: Vi har behov for en dygtig CB. Vi skal have en CB ind, der ikke har åbenlyse mangler, og kan dirigere vores unge CBs - Kabongo og Henriksen. Jeg håber Kabongo kan være makker til den nye CB fra og med næste sæson, og at de får kampe sammen efter vinter vinduet. Vi skal også have en angriber ind, der kan være Pukkis afløser, for ham fandt vi ikke i sidste transfer vindue. Ante Erceg, som nok var tiltænkt rollen, er faldet igennem. Den nye angriber skal kunne true i dybden, gå med i spillet og levere i presset - dvs. de samme ting som Pukki var dygtig til. Hvis han så samtidig kan være noget mere koldblodig foran mål, så vil det være klasse. Det vil stadig gøre at vi har 5 spillere til 4 pladser, når vi regner Mensah med. En ny back bør vi få ind. Jung synes jeg hverken har leveret defensivt eller offensivt. Han kan ikke dække op på indlæg fra modsatte side, laver klodsede frispark, og rent offensivt bidrager han ikke med meget over kanten. Så længe vi spiller med diamanten, skal vores backs kunne være farlige over kanten, og her har vi behov for at der leveres på begge backs. Jeg håber JMG kan levere det nødvendige i vores højreside. Han har jo ikke spillet meget, og det jeg har set har ikke overbevist mig indtil videre, men håber der er ramt rigtigt. Jung tror jeg ikke på mere. Han har nu spillet fast i lang tid, uden at levere på et tilfredsstillende niveau.


tct1979

2 år siden

Bare lige lidt fun faktum: Röcker og Arajuuri var det bedste forsvar sidste sæson. Måske der kan være en anden forklaring end at de 2 måneder senere ikke er gode nok?


EbbeZorninger

2 år siden

Der blev scoret få mål mod os, men var det så pga. eller på trods af vores CBs ? Jeg synes de har åbenlyse mangler begge 2, og tror vi kan optimere, ved at få udskiftet dem. I pokalfinalen vi tabte mod FCK, blev Röckers manglende duelstyrke udstillet mod en stor og stærk angriber. Han var ikke i nærheden af at kunne gøre noget ved Santander, hvro Santander modtager bolden og bare muler ham fysisk. Det var skrækkeligt at se på. Hans manglende fart er et velkendt problem overfor de små hurtige angribere. Jeg synes han har været ok fremadrettet med bolden frem, og har også leveret et par mål i sidste sæson, men jeg synes bare vi kan og bør få en CB hvor hele pakken er bedre. Arajuuri er modsat ret duel stærk, særligt overfor de store og stærke angribere, og hans fart er meget bedre end Röckers. Desværre mangler han i svær grad kompetencer i det opbyggende spil, og virker ikke særlig gode venner med bolden, når den er i fødderne. Sidste kamp mod Vendsyssel viste han også mangel på placerings evne ved indlæg. Vi kan trods alt ikke holde modstanderen fra indlæg i en hel kamp. Jeg så gerne man fik en spiller ind på CB pladsen der har hele pakken, og kan agere mentor for Kabongo og Henriksen. Jeg synes det vil være åbenlyst, hvis vi skal presse de 2 fc klubber, at have en åbenlys dygtig CB der kan lede forsvaret. Jeg synes ikke KUN det er de 2 cbs skyld. Schwäbe har været en nedgradering i forhold til Rønnow, og Jung har været forfærdelig ringe. han er virkelig skidt i opdækningen, ved indlæg fra modsatte side, og bidrager ikke nok offensivt. Holdet har som helhed ikke leveret samme pres osv., men jeg vil stadig fastholde at jeg ikke synes de 2 CBs har åbenlyse mangler, så det giver mening at se om vi kan optimere på positionen. CB, Angriber og VB , måske HB (nu må vi se med JMG), er der hvor vi pt. kan optimere. Målmandspositionen har også været svingende, men realistisk set, tror jeg ikke vi får en udskiftning på den position allere.


Kapper

2 år siden

tct: måske de spillede over evne og blev beskyttet af Nørgaard som var outstanding. De seneste halve år har i hvert fald vist, at et mesterskab kun vindes med CBs I topform, hvorfor vi allerede nu er helt og endegyldigt ude af mesterskabs kampen. I sidste ende er spilleren vel ikke bedre end seneste kamp, hvor arajuuri bør være fortid og Bene fortid til sommer. Men kender jeg AZ ret, så spiller begge fast i foråret.


tct1979

2 år siden

Pjat! Der er ikke noget som hedder over evne. Nørgård var måske en del af grunden, og burde ikke være blevet solgt uden at have købt en afløser. Det var rigtig skidt handlet


Kapper

2 år siden

Hej Selvfølgelig kan man i en periode spille over evne -eller over dit normale niveau. Det sker ofte når holdet man spiller på er velfungerende, således at der er mere støtte end i de dårlige perioder. - Jeg påstår derfor, at vores forsvar sidste år spillede over evne, indtil de viser samme niveau. Se evt. Arajuuris sidste kamp, hvor han koger rundt og koster 2 mål. (Han undskyldte jo til resten af holdet ved begge mål). Klart under niveau. Mvh


tct1979

2 år siden

Man kan godt spille under evne/niveau. Over er noget veøvl. Som du selv skriver, så spiller den enkelte spiller bedre hvis holdet spiller bedre. Det har ikke nogwt med at den enkelte spiller over evne


Kapper

2 år siden

Tct1979: jeg mener stadig godt man kan spille over evne. Fax hvis hele holdet spiller godt så fremstår en CB typisk som en bedre spiller end han reelt er. Det er tydeligt at vores nuværende CB er meget langt fra hvad de tidligere har vist og ærligt talt, så tvivler de fleste eksperter på at sidste år niveau kan gentages af vores CBs. Dear Jan jo reelt ikke holde holdet sammen hvilket vi gentagne gange har set siden Juli 2018. Alt andet tyder på fornægtelse.Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind