pull-icon
logo-mobile

Navigation

avatar

Gæst

Gæst

Log ind Opret bruger

Debat

Blok 64/Debat/Blok64 tilbage

Blok64 tilbage

SimonP

1 måned siden

Så er blok64 langt om længe tilbage på benene efter brand i datacentret, som hostede siden Som I sikkert har bemærket er siden desværre tilbage som den var i februar 2019, da både server og automatiske backups gik tabt Det betyder samtidig at brugere oprettet efter 2019 samt passwords er væk, og adgangskoder er de samme som de var på dette tidspunkt - benyt linket til nulstilling (log ind -> glemt adgangskode) hvis du ønsker at nulstille Jeg har forsøgt at teste at funktionerne virker, og det ser umiddelbart sådan ud, men giv gerne et svar her i tråden hvis I oplever noget som ikke virker Der er funktioner såsom hvilken rækkefølge debatindlæg skal vises i, som ikke er på denne backup, men vil blive lagt på siden i nærmeste fremtid


BlauGelb

1 måned siden

Jaaa. Mit daglige fix er tilbage. Det er først når det er væk man indser, hvor meget man er herinde. Specielt i en corona-tid, hvor man har begrænset social omgang, har det været fedt at have blokken Der har været så meget at diskutere i skakten siden branden, men nu kan vi gi' den gas igen :-) Super ærgerligt med branden i serverparken, men stor ros til dig Simon, for at siden er så hurtige oppe at gå igen.


tvile@hotmail.dk

1 måned siden

Hej Simon, fedt at siden igen virker. det kan du sgu ikke få nok ros for Jeg kan ikke logge ind med min gamle bruger, jeg kan ej heller gendanne password. Brugernavn: Tvile Mail: Tvile@hotmail.dk Kan du nulstille det?


Kimse

1 måned siden

Tak for dig , Simon. Lyder som sort uheld med den brand. Suk


Brøndby IF Fan

1 måned siden

Så noget af sjoveste indlæg på "3point.dk" - jeg tror det er redigeret nu. Men here goes: 1: En bruger spørger "Ved i noget om Blok64, er den nede" 2: En bruger svarer (frit citeret) "Det er superdårlig stil at sådan spørge til et site, der er i konkurrence med nærværende forum"


henrikTS

1 måned siden

Tak


Pede2

1 måned siden

Stærkt BLokken er tilbage - har været savnet. funktionen med at nulstille pw virker ikke.Du skal logge ind for at deltage i debatten

Log ind